23 / 04 / 2024

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.



DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.  Projeye özel sunulan yeni kampanyada peşinat tutarı 2016 yılında ödenirken 12 ay taksit imkanı Dap Yapı tarafından karşılanıyor. 48 ay vade ve 0 faiz fırsatının sunulduğu kampanya ile Adam Kule'den home ofis sahibi olma imkânı veriliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule'de, evlerin fiyatı 295 bin TL'den başlıyor. 48 237 metrekare aralığında olan dükkân ve mağazaların da satışa çıkarıldığı Adanı Kule'nin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.  Projenin mimarı ise Prof. Dr. Barbaros Sağdıç Kasım ve aıalık aylarının konut almak için doğru zaman olduğunu belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz. "2015 yüına baktığınız zaman firmalar zamlarını yansıtmamaya çalıştı. Seçimlerin gende kalması ile bıılıkte 2016 yılında zamlar yansımaya başlayacaktı! diye duşünuyorum. Zamlı fiyatlar öncesinde bu donemde konut alımı hem yatırım hem de oturum için çok avantajlı olacaktıı" dedi. 


Hürriyet 


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dap Yapı'nın Kartal Dragos'ta Adalar manzaralı konumda hayata geçirmekte olduğu ayrıcalıklı yaşam alanı Adam Kule'de 48 ay vade farksız taksit, peşinatı 1 yıl erteleme ve ilk 12 taksitin Dap Yapı tarafından ödenmesi seçeneklerinin yer aldığı kampanya devam ediyor..


Adam Kule'de 12 Aylık taksiti Dap Yapı ödüyor

Kartal Dragos'ta DAP Yapı imzasıyla yükselecek olan ve inşaat çalışmalarının devam ettiği Adam Kule projesinde bağımsız birimler opsiyonel mimari sayesinde kullanıcıların kendi zevk ve stiline göre tasarlanabiliyor. 254 rezidans daire ve 88 adet home-ofisten  meydana gelen Adam Kule projesinde alanları 48 metrekare ve 237 metrekare aralığındaki mağaza-dükkanlar da yer alıyor.

 

Daire fiyatlarının 306.000TL'den başlangıç gösterdiği Adam Kule projesinde Dap Yapı bünyesinde ödeme yapılabiliyor. Banka kredili ödemeye de uygun olan Adam Kule'de kredisiz 48 ay vade farksız taksitin yanı sıra 3 bin 650 liradan başlayan taksitle ödeme yapılabiliyor. İlk 12 aylık taksitin Dap Yapı tarafından ödendiği Adam Kule projesinde peşinat ise 1 yıl sonra ödeniyor. 

 

2017 yılı sonunda teslim edilecek olan Adam Kule projesinde Marmara denizi ve Adalar manzaralı, ulşaım kolaylığı sağlayan prestijli bir yaşam alanı vadediliyor.


Star


Geri Dön