19 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'a gençlik merkezi açtı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'a gençlik merkezi açtı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere verdiği "Her ilçeye gençlik merkezi" sözünü tutuyor. Daha önce Şakirpaşa ve Mimar Sinan Kültür Parkı'nda gençlik merkezi açan Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'da da gençlik merkezi açtı....



Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere verdiği "Her ilçeye gençlik merkezi" sözünü tutuyor.


Daha önce Şakirpaşa ve Mimar Sinan Kültür Parkı'nda gençlik merkezi açan Büyükşehir Belediyesi şimdi de Sarıçam İlçesinde gençlik merkezi açtı.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Sarıçam'da gençlerin LGS ve LYS'ye hazırlandıkları, her türlü kültür sanat eğitimi alabilecekleri yeni bir kültür merkezi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


"Her ilçeye gençlik merkezi" sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmeye başladıklarını anlatan Zihni Aldırmaz, "Şakirpaşa Gençlik Merkezi'nde her yıl bin 200 öğrenciye üniversiteye hazırlık kursu veriyoruz. Ayrıca diğer gençlik merkezimizde de piyanodan baleye, kemandan halk oyunlarına kadar kültür ve sanat eğitimi veriyoruz. Gençlik merkezlerini her ilçeye yapacağımızı söylemiştik. Bu sözü tutuyoruz. Sarıçam'daki gençlik merkezi gençlerimize hizmet edecek. Adanalılara hayırlı olsun. Sırada Çukurova ilçemiz var. Orada da çalışmalar son aşamaya geldi" dedi.


Maraş Gündem


Geri Dön