26 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden moloz uyarısı geldi!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden moloz uyarısı geldi!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Adana'da moloz döküm alanının belli olduğu belirtilerek, bazı ilçe belediye görevlilerinin buna karşın boş alanlara moloz döktüğünün belirlendiği bildirildi..



Büyükşehir Belediyesi, rastgele yerlere moloz dökülmemesi konusunda İlçe Belediyelerine uyarida bulundu... 

Açıklamada, Adana'da moloz döküm alaninin belli olduğu belirtilerek, bazi ilçe belediye görevlilerinin buna karşin boş alanlara moloz döktüğünün belirlendiği bildirildi... 


Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerini rastgele yerlere moloz dökülmemesi konusunda uyardı. 

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bazı ilçe belediyesi görevlilerinin buldukları ilk boş alana moloz döktüğünün tespit edildiği belirtilerek, bu konuda daha hassas olunması istendi. 

Açıklamada şöyle denildi: Adana'da moloz döküm alanı bellidir ve Sarıçam ilçesi sınırları içinde yer alan bu yer tüm ilçe belediyesi yetkililerinin bilgisi dahilindedir. Buranın dışında bir yere moloz dökülmemesi gerekir. Ancak buna karşın bazı ilçe belediyelerine mensup görevlilerinin rastgele yerlere moloz döktüğünü belirledik. Çukurova Belediyesi görevlilerinin Şambayat  TOKİ  konutları civarına moloz dökerken kayıtları mevcut. Adana'nın güzelliği için ilçe belediyelerinin bu konularda daha duyarlı olmasını bekliyoruz." 


Adana Beş Ocak




Geri Dön