25 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL olarak kabul edildi



Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL olarak kabul edildi. Zihni Aldırmaz başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisinde, Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ve Karaisalı ilçe belediyeleri ile ASKİ Genel Müdürlüğü’nün bütçeleri görüşüldü.


Yapılan oylamalar sonucu Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL olarak oybirliği ile kabul edildi. 


Seyhan Belediyesi’nin bütçesi 175 milyon, Çukurova Belediyesi’nin bütçesi 120 milyon, Yüreğir Belediyesi’nin bütçesi 117 milyon 126 bin, Sarıçam Belediyesi’nin bütçesi 57 milyon 837 bin 150 ve Karaisalı Belediyesi’nin bütçesi de 4 milyon TL olarak kabul edildi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ardından toplanan ASKİ Genel Kurulu da ASKİ Genel Müdürlüğü’nün bütçesini 259 milyon TL olarak kabul etti.


ZİHNİ ALDIRMAZ’DAN TEŞEKKÜR…


Bütçelerin kabul edilmesinin ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tüm meclis üyelerine teşekkür etti.


Bütçe görüşmeleri sırasında meclis üyelerinin uyumlu çalışmasından övgüyle söz eden Zihni Aldırmaz, “Hayırlı uğurlu olsun. Bütçeye emek veren başta komisyon başkanı ve komisyon üyeleri olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön