24 / 04 / 2024

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.



Başkan Çetin, emekli evlerinin 5'incisinin Yurt Mahallesi'ndeki Hasan Balıkçı Parkı'nda tamamlandığını belirtti. Türkiye'de bir ilk olacak 'Kadın Sohbet Evi'nin de, Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki Can Çocuk Parkı'nda yapımının tamamlandığı müjdesini veren Çetin, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla başlattığımız projelerle, siz değerli halkımıza bu hizmetleri sunmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.


"HER MAHALLEDE YAPACAĞIZ"


Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiğini aktaran Başkan Soner Çetin, daha önce atıl durumda olan ve kullanılamaz durumdaki parkları yenilediklerini belirterek, "Bu parklarımızı hem yeniledik, hem de daha kullanılabilir hale getirdik. Parklarımızda, emekli evi ve kadın sohbet evi kurarak, parkın tüm mahalle sakinleri tarafından kullanabilmesini sağladık. Emekli evi ve kadın sohbet evi projelerimizi, ihtiyaç olan tüm mahallelerimize yayacağız" diye konuştu.


"TALEP PATLAMASI YAŞIYORUZ"


Adana'da ilk olan çocuk kreşleri ve emekli evleri projelerinin hayata geçmesiyle, tüm mahallelerden talepler geldiğine dikkat çeken Başkan Çetin, "Hemşehrilerimiz hiç merak etmesin. Bu hizmetlerimizi, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde hayata geçireceğiz. Türkiye'de bir ilk olan kadın sohbet evlerimizin de, çocuk kreşleri ve emekli evleri gibi talep göreceğine ve halkımız tarafından beğenileceğine eminim. Çukurova halkının, huzuru ve refahı için ürettiğimiz projeleri, hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı ve bu parklara yapılan emekli evi ile kadın sohbet evinin açılışının önümüzdeki günlerde açılacağı müjdesini de verdi.



Yeni Şafak



Geri Dön