26 / 04 / 2024

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nde son durum!

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nde son durum!

Çalışmaların tamamen durduğu Devlet Bahçeli Köprüsü’nü, ulaşım hamlesi olarak duyuran Başkan Hüseyin Sözlü, birçok yere astırdığı afişlerle Adanalıları kandırıyor.



Çalışmaların tamamen durduğu Devlet Bahçeli Köprüsü’nü, ulaşım hamlesi olarak duyuran Başkan Hüseyin Sözlü, birçok yere astırdığı afişlerle Adanalıları kandırıyor.


Başladığı birçok işi yarım bırakan  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu gerçeği şehrin değişik yerlerinde astığı afişlerle gizlemeye çalışıyor. Kentin dört bir yanına asılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü imzalı afişlerde Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yer alması dikkati çekti. Oysa Başkan Sözlü'nün 'Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşım hamlesi' diye kamuoyuna duyurmaya çalıştığı Devlet Bahçeli Köprüsü'ndeki çalışmalar haftalar önce tamamen durmuştu.


KÖPRÜ YOK REKLAMI VAR

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yerinde yeller esmesine rağmen Başkan Sözlü, köprü projesinde ilerleme sağlanmış gibi algı yaratmaktan geri kalmıyor. "Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşım hamlesi. Adana için birlikte başarıyoruz" sözlerinin yer aldığı afişlerde Devlet Bahçeli Köprüsü ile birlikte çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği 'alt geçidin üzeri kapanıyor' ile Türkmenbaşı Bulvarı – Havaalanı Kavşağı alt geçit ve yol çalışmalarının fotoğrafları yer alıyor.


"HALK KANDIRILIYOR"

Ulaşım hamlesi adı altında yapılan reklamlarda Devlet Bahçesi Köprüsü'nün de adının yer almasını eleştiren Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, "9 ay önce temeli sembolik bir şekilde atılan köprünün inşaatında bir adım ilerleme olmamasına rağmen bunun reklamının yapılması, kamuoyunu yanlış bilgilendirmekten ve göz göre göre halkı kandırmaktan başka bir şey değildir. Sayın Sözlü afiş asma yerine hizmet yapmayı denese daha iyi olur" dedi. Yapılan hizmetlerin de farkında olduklarını vurgulayan Gülaçtı, "D-400 alt geçidinin üstünün kapatılmasını olumlu bulduk. Ancak büyük bir törenle temeli atılan bir köprünün akıbetini sormak, o hizmetin takipçisi olmak da bizim görevimiz. Adana'da ulaşım hamlesi, lafla, sözle, maketle, reklamla yapılmaz. Şehir Hastanesi, stadyum ve adliye sarayı 2017'de açılacak. Bu hizmetler köprünün önemini gösteriyor. Ancak ortada bir köprü olmadığı gibi herhangi bir çalışma da yok" diye konuştu.


Sabah




Geri Dön