25 / 04 / 2024

Adana Dreampark'ta tapu teslimleri başladı!

Adana Dreampark'ta tapu teslimleri başladı!

YAPI sektöründe geçirdiği 35 yılda, binlerce konut ile alt yapı ve üst yapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da gerçekleştirdiği Dreampark'da tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.



'ŞİMDİDEN YÜZDE 41 KÂR ELDE EDİLDİ' 

Şirket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümü henüz proje başlangıcında tamamlandı. Bir projemizi tamamlarken, diğer projelerinin startını veriyoruz. Dreamtown ve DreamGarden projelerimizde de satışlar ve inşaat tüm hızıyla sürüyor. Adana'nın en nezih bölgelerinden Mavi Bulvar'a değer katan projemizle müşterilerimize sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sunuyoruz. Buradan daire alanlar, şimdiden yaklaşık yüzde 41' lik bir kâr etti" dedi.



 

'PRİM YAPACAK DEMİŞTİK' 

Avcı, proje lansmanında "Adana'nın en yatırım getirişi yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini yapıyoruz" dediklerini anımsatarak, şunları kaydetti: "Bu sözümünü hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanlar Adana'nın en çok prim yapacak olan projemiz Dreampark'ı tercih ederek sadece ev sahibi olmadı, aynı zamanda geleceğe yönelik getirişi en yüksek bir yatırım da yapmış oldu." 


Habertürk Ek


Geri Dön