24 / 04 / 2024

Adana Hacı Sabancı OSB'ye makine ikmal tesisi yapılıyor!

 Adana Hacı Sabancı OSB'ye makine ikmal tesisi yapılıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi tamamlanan ve üretime hazır hale gelen asfalt fabrikasının ardından modern bir makine ikmal tesisine kavuşuyor





Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yanına kurulan makine ikmal tesislerinin tamamlanması için çalışmalar süratli bir şekilde devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na hizmet verecek olan tesis 126 dönüm gibi geniş bir alan üzerine kuruluyor.


Büyükşehir Belediyesi’nin, eski makine ikmal tesislerinin bulunduğu alanı Adana’ya yapılacak 33 bin seyirci kapasiteli arena stadyumu için tahsis etmesinin ardından yer arayışına girilmiş ve Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan 126 dönümlük alan uygun bulunmuştu.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Makine İkmal Tesislerimiz yeni stadyum yapımı için boşaltılacak. Yeni tesis kurulması çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında Türkiye’nin en modern makine ikmal tesisi olacak. Burada her şey bilimsel olarak takip edilecek. Ayrıca daire başkanlığına bağlı Kalite Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürlüğü kuruldu. Bu şube müdürlüğü belediyemizin tüm ürünleriyle ilgili kalite kontrol çalışmalarını yapacak. İstenirse ilçe belediyeleri ve diğer belediyelerin de ihtiyaçlarına cevap verebilecek” şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön