23 / 04 / 2024

Adana İlimtepe Sarıçam ödeme planı!

Adana İlimtepe Sarıçam ödeme planı!

Firma: Adana Büyükşehir Belediyesi - Yeni Adana İmar A.Ş.

Proje: İlimtepe Konutları

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. tarafından yükselen projenin ilk etabında 156 adet daire bulunuyor. Adana İlimtepe Sarıçam ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.



Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılan projenin ilk etabında 156 adet daire bulunuyor. Projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 


Ortak alanlarına göre İlimtepe projesinde basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı bulunuyor.


Fiyat listesine göre 1+1 daire fiyatları 99 bin TL ile 115 bin TL ,2+1 daire fiyatları 129 bin TL ile 159 bin TL, 3+1 daire fiyatları 169 bin TL ile 195 bin TL arasında değişiyor. 


Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni  Adana  İmar A.Ş. tarafından hayata geçirilen projenin 3 bin adet daireden meydana gelmesi planlanıyor. Proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da hayata geçiriliyor.


Adana İlimtepe Sarıçam ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan kısım için Halk Bankası'ndan konut kredisi ile ödeme sağlanıyor.


Telefon: 444 13 07

www.adanaimarinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön