20 / 04 / 2024

Adana İmamoğlu'nun altyapısı yenilenecek!

Adana İmamoğlu'nun altyapısı yenilenecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi, İmamoğlu’nu daha modern bir kente dönüştürecek çalışmalarına devam ediyor. Yol ve park çalışmalarının hızını kesmeden devam ettiği ilçede, altyapı çalışmalarında da ihale aşamasına gelindi.




Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın ilçelerine daha modern bir kimlik kazandırmak için yaptığı şehircilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Adana  Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yetkilileri, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan’ı ziyaret ederek, Büyükşehir tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


ALTYAPIDA, İHALE AŞAMASINA GELİNDİ


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, İmamoğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, ” İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destek ile modern bir şehir olmaya başladı. 50 yıldır yapılmayı bekleyen alt yapı, kanalizasyon çalışmalarında ihale aşamasına geldik. İmamoğlu, 2016 yılında  Büyükşehir’in de verdiği destekle bir şantiyeye dönüşecek ve modern bir şehir haline gelecek” dedi.


HER MAHALLEYE PARK


İmamoğlu’nu köy görüntüsünden kurtaracak çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Adamhasan, Yurdaer Yaman Parkı’ndaki çalışmaların da devam ettiğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde İmamoğlu’nun tüm mahallerine çocuk parkı ve oyun alanları yapmayı planlıyoruz. Başkan Hüseyin Sözlü, ‘İmamoğlu benim ilçem, benim memleketim. İmamoğlu’nu hiç bir hizmetten yoksun bırakmayacağım’ demişti. Vaatlerimizi Başkanımızın da desteği ile tek tek yerine getiriyoruz. Bundan sonra da İmamoğlu’nda daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Adana Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön