19 / 04 / 2024

Adana İnşaat 2016 Fuarı bugün kapılarını açıyor!

Adana İnşaat 2016 Fuarı bugün kapılarını açıyor!

Son yıllarda hızlı bir büyüme yakalayan inşaat sektörü Adana'da buluşacak. Bugün Adana'da kapılarını açacak olan Adana İnşaat 2016 Yapı Malzeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı sektör temsilcilerini biraraya getirecek.



Bu yıl Adana'da 10'uncu kez kapılarını açacak olan  Adana  İnşaat 2016 10'uncu Yapı Malzeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı sektör temsilcilerini biraraya getirecek. 18-21 Şubat tarihlerinde açık olacak fuara Türkiye'nin çeşitli bölgelerinin yanı sıra İran, Gürcistan, Azerbaycan, Kosova, Irak ve Makedonya'dan ziyaretçiler bekleniyor. Geçtiğimiz yıl 36 bin kişinin ziyaret ettiği 'Adana İnşaat 2016 Fuarı' bu yıl rekor ziyaretçiyi bekliyor. 


HEDEF 40 BİN ZİYARETÇİ 

Tüyap Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, sektörü Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, İnşaat Fuan'nın markalaşmış firmaların buluşma noktası olacağım söyledi. İlhan Ersözlü, Tüyap Adana Fuarcılık olarak, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde; İnşaat, Kent, IHS ve Yapıda Yenilikler Fuarlarımızı başta Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, İMKON, Çukurova Fuarcılık, Meslek Odaları, sivil toplum kuruluşları ve KOSGEB"in desteği ile hazırladıklarım belirtti. 


10'UNCU YILIMIZI KUTLUYORUZ 

İlhan Ersözlü IMKON Genel Başkam Tahir Tellioğlu ile birlikte Çukurova Belediyeler Birliğine bağlı belediye başkanları ve büyük müteahhitlerin bulunacaklarını söyledi. Bu yıl 10'uncu kez düzenlenecek Adana İnşaat, Kent, IHS, Yapıda Yenilikler Fuarları'nın 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında sektörü, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Ersözlü, şunları söyledi: "İnşaat Fuarı, markalaşmış firmaların buluşma noktası olacak. 13 bin metrekarelik sergi alanında açacağımız İnşaat Grubu Fuarlarımıza 40 binin üzerinde kişinin ziyaret edeceğim ön görüyoruz. Fuarlarımız kapsamında, yurtiçi ve yurtdışından alım heyetleri ile yapılacak ikili iş görüşmelerin yarattığı sonuçlar, ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacaktır. Fuarımızın ilgili sektöre yapılan tanıtım ve pazarlama faaliyetleri çerçevesinde yurt dışında Tüyap'ın Mısır, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya ofisleri aracılığı ile bölgelerden konu ile ilgili işadamları fuara davet edilmiştir. Yurtiçinden ise Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Nevşehir, Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay başta olmak üzere 40'a yalan ilden katılıma bekleniyor." 


BEKLENTİMİZ YÜKSEK

İLHAN Ersözlü, ayna sivil toplum örgütleri ve odalarar; katılımcı ve ziyaretçilere yönelik seminerler düzenleyip, uzmanlık alanlarında bilgi vereceklerini de belirterek, "2015 yılında katılımcıların oldukça memnun ayrıldığı İnşaat Fuarı'mızdan, 2016 yılında da beklentimiz çok büyük. 2016 da 10. Yılımızda, daha da büyüyerek sadece Adana defi bölgeyi de kucaklayan, bölgenin ticaretine, sanayisine, üretimine istihdamına ihracatına katkı sağlayan fuarları yaparak bölgeye katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.


Hürriyet Adana İnşaat Fuarı Eki


Geri Dön