28 / 03 / 2024

Adana Kışla Mahallesi'nde ilk etap dönüşüm projesi tamamlandı!

Adana Kışla Mahallesi'nde ilk etap dönüşüm projesi tamamlandı!

Adana Genç İş Adamları Derneği yeni yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çelikcan, Yüreğir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalar yaptı.



Adana Genç İş Adamları Derneği yeni yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. AGİAD'ın yeni yönetimine başarılar dileyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ' Toplum yararına çalışan bütün sivil toplum örgütlerine hepimiz destek olmalıyız.' dedi. Ziyarete Gülümsün Adalı, Enver Yılmaz, Ege Baş, Aytaç Özelkese, Hakkı Aksay, Ozan Gülaçtı ve Zeynep Madenci katıldı. 

Adana'nın her yönüyle çok zengin bir şehir olduğunu belirten Başkan Çelikcan ' Kısır siyasi çekişmeler Adana'ya hep zarar vermiştir. 


Adana'da bulunan sivil toplum örgütleri, siyasetçiler, kenti yönetenler ve vatandaşlar hep birlik olup Adana'nın gelişmesi için çaba göstermeliyiz' dedi. 


Yüreğir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalar yapan Başkan Çelikcan 'Kışla Mahallemizde ilk etap kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlarımız kısa bir süre sonra konutlarına kavuşacaklar. Kışla Mahallemizde, Kozan ve Sanayi Çarşısı dâhil olmak üzere 9 ayrı alanda kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Benim Adanalı işadamlarımızdan isteğim yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve Adana'da yapılan diğer büyük kamu ve özel yatırımların müteahhitlik işlerini birleşerek alsınlar. Kentin ekonomisine katkı sağlasınlar. Ben bu tür oluşumlara her zaman destek olacağımı belirtmek istiyorum.' dedi. 


AGİAD'ın yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Çelikcan 'AGİAD Adana'da toplum yararına çalışan ve güzel işler ortaya koyan bir derneğimiz. Yöneticileri de Adana'da önemli şirketlerde söz sahibi ve görev yapan arkadaşlarımız. Hepinize başarılar diliyorum.' dedi. 


ADANA ÖNEMLİ BİR MERKEZ 


AGİAD yeni başkanı Gülümsün Adalı kadınların iş dünyasında ve STK'larda daha etkin olması gerektiğini belirtti. Adana'nın konum itibari ile çok önemli bir yerde olduğunu belirten Adalı 'Adana Ortadoğu ve Akdeniz'in enerji tarım ve sanayi sektörünün merkezindedir, kentimizin gelişmesi için AGİAD olarak elimizden gelen bütün çabayı göstermeye devam edeceğiz.' dedi. 




Adana Bölge


Geri Dön