28 / 03 / 2024

Adana Kışla Mahallesi'ndeki tüm yollar asfaltlanıyor!

Adana Kışla Mahallesi'ndeki tüm yollar asfaltlanıyor!

Adana’da Kışla Mahallesi’nde tamamlanan birinci etap konutların bulunduğu bölgenin tüm yolları asfaltlanıyor. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür etti.



Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde fiziki ömrünü tamamlamış 324 riskli yapının yıkılarak yerine  TOKİ  tarafından çağdaş ve modern konutların inşa edildiği Kışla Mahallesi'nde şimdi de ana caddeler ve ara sokaklarda asfalt çalışması başladı. Uzun zamandan beri inşaatlar nedeniyle yolların bozulduğunu, toz ve çamurdan çok çektiklerini belirten mahalle sakinleri, asfalt çalışmalarının başlamasıyla mutlu oldu. Başkan Mahmut Çelikcan'a teşekkür eden mahalle sakinleri, karanlıkta kalan sokakların da bir an önce aydınlatılmasını istedi.


ANA CADDE VE SOKAKLAR

Asfalt çalışmalarının aralıksız devam etmesi için çalışmaları sık sık yerinde izleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, semt sakinleri ile de sohbet ediyor. Yapılacak hizmetler hakkında herkese aydınlatıcı bilgiler veriyor. Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi'nde fiziki ömrünü tamamlamış 324 riskli yapı yıkılarak yerine günün ihtiyaçlarına yanıt veren, güvenli 772 konut ve 43 iş yeri inşa edildiğini belirten Başkan Çelikcan, "Kentsel dönüşüm ile modern bir görünüme kavuşan Kışla Mahallesi'nde şimdi de asfalt çalışmalarını başlattık. Kısa zamanda tüm ana cadde ve ara sokaklar asfaltlanacak, bazı bölgelere kilit taşı döşeyeceğiz" dedi. Uzun yıllar Karayolları'nda edindiği tecrübeleri Yüreğir için hizmete dönüştüren Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçenin yol sorununu büyük ölçüde çözdü. Başkan Çelikcan'ın 7 yıllık görev süresinde ilçeye yaptığı yolların uzunluğu 20 yılda yapılan yolun iki katını geçtiği bildirildi. Bugüne kadar 480 bin ton sıcak asfalt, 1 milyon 300 bin sathi kaplama, 600 bin metrekare kilitli parke yol çalışması yapıldığını belirten Başkan Çelikcan, "Vatandaşımızın hem kentsel dönüşüm, hem yol çalışmaları, hem de ilçemize sunduğumuz hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini bizlerle paylaşmaları şevkimizi, çalışma azmimizi artırıyor. Marifet iltifata tabidir. Yüreğirlinin teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.


ENERJİSA İLE İRTİBAT

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm projesinin başarılı bir şekilde uygulandığı Kışla Mahallesi bölgesinde karanlıkta olan cadde ve sokakların aydınlatılması için de EnerjiSA ile görüştüklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın karanlıkta kalmamaları, evlerine gönül rahatlığı ile gidebilmeleri için aydınlatma konusunda EnerjiSA ile görüşüyoruz. Bir an önce sokak lambalarının yanması konusunda gerekli girişimlerde bulunduk. Kısa zamanda yapılacaktır" dedi.



Sabah Güney


Geri Dön