24 / 04 / 2024

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.



Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.  Adana  Çukurova Barış Gazetesi'nin Yazarı Hamza Gül'ün sorularını yanıtlayan Ömür Aslan, Adana'daki konut sektöründe son günlerde önemli sayılacak derecede bir artışın olduğunu ve halkın da kaliteli yapılardan faydalanması adına kendilerinin aracılık ettiğini, emlakçı olarak Adanalılara güzel konutlar kazandırmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


İste Hamza Gül'ün yaptığı röportajdan satır başları. 


Kaç yılından beri Emlak sektöründesiniz? 


2000 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe bulunuyoruz, bizler, 2010 yılında emlak sektöründe kendi aile şirketimizi kurduk. Markamız bir Adana markası olan AS ÇUKUROVA GAYRİMENKUL olarak markamızı da tescilledik. 2012 yılında inşaat sektörüne adım attık. Aslan Park 3+1 ve Aslan Concept 4+1 projelerimizi yapıp siz saygıdeğer Adanalı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. 


İnşaat alanında başka projeleriniz olacak mı? 


Elbette halen üzerinde çalışmış olduğumuz 2017 yılına kadar projelerimiz hazırdır. Aslan Plus + 2+1 ve 3+1 220 Dairelik projemiz Aslan Premium 2+1 ve 3+1 120 dairelik projemiz ve Leon>s My Home 3+1 36 Dairelik projelerimiz hazırdır. Bu projelerimizi 2018 yılına kadar yapıp teslim etmeyi düşünüyoruz. 


Emlak ve İnşaat sektöründe vatandaşların nelere dikkat etmesi gerekir? 


Konut satın alma işlemleri ve konut satın alırken dikkat etmeniz gereken hususlar ne paranız gitsin nede zamanınız güvenilir ve bilinen firmalarla çalışmalarını tavsiye ederim. Eviniz için pazarlığı ve ödemenin nasıl yapılacağı konusunda anlaşmaya vardıysanız, ev alımı için bir yerde yasal süreçleri de başlatmış oldunuz. Yasal süreçler, problem çıkmaması durumunda 1-2 güne biten süreç olmakla birlikte, çeşitli problem çıkması durumunda süreçler çok uzayabiliyor ve içinde çıkılmaz bir durum haline gelebiliyor. Ev alım sürecinizi sorunsuz olarak tamamlasanız bile özellikle yasalara tam olarak uyulmadan yapılan işlemlerden dolayı ilerleyen zamanlarda çeşitli cezalar ile karşı karşıya kalınabiliyor. Bundan dolayı, ev alım sürecinde dikkatli olmak ve gerekli mevzuatlara kesinlikle uymak gereklidir. Yasal olarak konut alım süreci belediye ve tapu aşamalarından oluşuyor. Bunu sağlıklı bir şekilde yapmak içinde güvenilir kişilerle çalışmak gerekiyor. 


Emlak ve inşaat alanı dışında hizmetleriniz nelerdir? 


Hizmetlerimiz Daire Satış ve Kiralama, İşyeri Satış ve Kiralama, Arsa Satışları, Kat Karşılığı Arsalar, Tapu İşleri Takibi, Konut Expertiz Hizmeti, Yazılı Basın İlanları, Emlak Bülteni, Emlak Hukuk Danışmanlğı, İnşaat, Reklam Tasarım, Web Sitesi Erişimi, Tapu Takip Danışma, 


En cok önem verdiğiniz ve üzerinde hassasiyet gösterdikleriniz nelerdir? 


As Çukurova Emlak Gayrimenkul Yüzde 100 müşteri memnuniyetini başarının ölçüsü olarak kabul eder Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını güçlendirmek için uluslararası standartlarda çalışıyoruz. Müşterilerinin emlak ile ilgili her türlü ihtiyacında onlara en uygun çözümü sunmak için özveri ile çalışmaktayız. "Emlakçılıkta Evrensel Değerler" ilkesini benimser ve her yeni gün emlak sektörüne katkıda bulunacak öncü uygulamaları planlarız. Emlak müşterilerinin ihtiyaçlarını uluslararası standartta karşılayacak niteliklere sahip franchising sistemiyle hizmet vermekteyiz. Misyonu, emlak hizmetlerinin toplam kalitesini yükseltmek, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve müşterilerine bütünleşmiş hizmet sağlamaktır. Vizyonu, Güvenilirlik, Mükemmeliyet, Memnuniyet, Dinamizm ilkelerine bağlı hizmet etmektir. 


Merkez 2 şubeniz bulunmakta başka şubeler açmayı hedefliyor musunuz? 


Elbette. Emlak sektörümüze yeni şubelerimizle daha iyi hizmet sunmanın mutluluğunu yaşayacağız Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için. Turgut Özal'da bir şube Öğretmenler Bulvarı'nda bir şube olmak üzere Adana'da iki şubemizi daha 2016 yılında hizmete sunacağız. Ayrıca 2017 yılında Mersin Mezitli'de 2018 yılında İstanbul Beşiktaş'&da bir şubemizle faaliyetlerimize devam edeceğiz. Adana'nın Yükselen değeri ve markası olmaya devam edeceğiz. 


En büyük hedefiniz nedir? 


Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir. Yapacağımız tüm projelerimizde kalite ve tüm özellikleri barındırmak olacaktır. 190m2 3+1+çift banyo+giyinme odası çelik kapı ıslak zeminler granit odalar parke alçı sıva saten boya duvar kağıdı asma tavan kartonpiyer spot ışıklandırma led aydınlatma pvc çift cam mobilya kapı hilton lavabo hilton banyo basket sahası 2 adet kamelya çocuk oyun alanı yetişkin havuzu çocuk havuzu gbk ve gdk cephede 12 katlı binada muhtelif kat ve cephelerde en uygun fiyatlarla siz değerli Adanalıların hizmetine sunacağız. 


Kaç personelle hizmet veriyorsunuz?


Tüm merkez ve şubelerimizde çalışan personel sayımız 60 kişiden oluşuyor yönetim ve şube müdürlerimiz ise Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan Yönetim Kurulu üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şeyma Aslan, Genel Müdür Serkan Aslan, Türkmen Başı Bulvarı Müdürü, Ferdi Koç .Kenan Evren Şube Müdürü Ogün Şahin, Süleyman Demirel Şube Müdürü , Tufan Doğan her biri işlerinde başarılı arkadaşlarımız ile hizmet vermekteyiz' dedi. 




Hamza GÜL/Adana Çukurova Barış


Geri Dön