19 / 04 / 2024

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi




ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. 


Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi. Beş bin metrekare araziye kurulan kum ocağı ile 12 köye yönelik çalışma yapıldığını belirten Başkan Öztürk, Çürüklü, Kuyubeli, Mahyalar, Şerifli, Karabucak, Minnetli, Akçalıuşağı, Boztahta, Karahamzalı, Çamlarca, Eskimantaş ve Gedikli köylerinde yol temizliği, genişletme, stabilize çalışmaları yürütüleceği ve ihtiyaç duyulan bölgelerde dere yataklarına büz atılarak yolların asfalta hazır hale getirileceğini kaydetti. 


BAŞKAN YARDIMICISI İNCELEDİ

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ve Çamlarca Köy Muhtarı Ahmet Gül de çalışmaları yerinde inceledi. Bölge halkı, çalışma nedeniyle Belediye yönetimine teşekkür etti.


Hürriyet



Haber  Adana  Bölge Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Şehir merkezindeki yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kozan Belediyesi, ilçeye bağlı köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurdu. Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle birlikte ilçeye bağlı köy yollarında da bakım ve onarım çalışmaları sürdüren Kozan Belediyesi, Akçalıuşağı Köyünde 5 bin metre kare araziye kum ocağı kurarak, güzergahta bulunan 12 köy ve bağlı mezrada yeni çalışma başlattı. 


Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün talimatı ile çalışmaya Çamlarca Köyünden başlayan Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Şantiye Şefliği ekipleri, köyün ara sokakları ve mezra yollarına bakım yaparak zemin sağlıklaştırması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında Çürüklü, Kuyubeli, Mahyalar, Şeritli, Karabucak, Minnetli, Akçalıuşağı, Boztahta, Karahamzalı, Çamlarca, Eskimantaş ve Gedikli köylerinde yol temizliği, genişletme, stabilize çalışmaları yürütüleceği ve ihtiyaç duyulan bölgelerde dere yataklarına büz atılarak yolların asfalta hazır hale getirileceği bildirildi. 



Adana Bölge




Geri Dön