25 / 04 / 2024

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.



Küçükdikili Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükdikili Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sözlü, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve “Uzun zamandır bu yolun asfaltlanmasını bekliyorduk, yıllardır gelip gidip söz verdiler, yapmadılar ama başkanımız gelip söz verdi kısa bir süre sonra yolumuz asfaltlandı” sözleriyle karşılandı.


Küçükdikili Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra mahallede Suriyeli öğrencilerin Türkçe eğitimi aldığı bir okulu ziyaret eden Başkan Sözlü, öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Programına esnaf ziyaretleriyle devam eden Başkan Sözlü, esnafın sorun ve taleplerini dinledi ve “Yaradılanların en şereflisi insana hizmet etmekle yükümlü olmaktan dolayı bahtiyarız. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak her insanımızı kıymetli biliyor, ayrım gözetmeksizin hizmet ediyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön