24 / 04 / 2024

Adana Metal Sanayi Sitesi’ne 50 bin ton asfalt!

Adana Metal Sanayi Sitesi’ne 50 bin ton asfalt!

Adana kırsalında ve şehir merkezinde 2 yılda 2 bin 800 kilometre asfalt yol çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı, asfaltlama ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.




Adana kırsalında ve şehir merkezinde 2 yılda 2 bin 800 kilometre asfalt yol çalışması yapan  Adana  Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı, asfaltlama ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü Ekipleri, Adana Metal İşleri Sanayi Sitesi’nde asfalt çalışmalarında son aşamaya geldi.


3 aydır 2 finisher ve 10 araçla yürütülen çalışmalarda şu ana kadar site içinde 44 bin ton sıcak asfalt döküldü. Asfaltlama çalışmasının ardından Adana Metal İşleri Sanayi Sitesi esnafının uzun yıllardır yaşadığı mağduriyet sona erdi. Bir iki gün içinde tamamlanacak çalışmalar sonucu site içinde toplamda 50 bin ton sıcak asfalt kullanılmış olacak.


LONDRA’YA DÖKÜLEN ASFALTTAN FARKSIZ


Metal İşleri Sanayi Sitesi Başkanı Cengiz Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ilgisinden ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Erdoğan, “30 yıldır almadığımız hizmeti Başkanımız Hüseyin Sözlü’den aldık. Şahsım ve esnafımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Yol, kanalizasyon ve elektrik sorunumuz uzun yıllardır devam ediyordu. Ayrıca pis su kanalından (TD 8) kaynaklı problemimiz vardı. Başkanımız Hüseyin Sözlü şahsen ilgilendi ve hepsini teker teker çözdü. Sitemizin yollarına 25 cm kalınlığında asfalt döküldü. Londra’ya dökülen asfaltla, sitemizin yollarına dökülen asfalt arasında fark yok. İsteyen gelip görsün” dedi.


ESNAF MEMNUN


Site esnafı da kışın çamur, yazın da toz nedeniyle yaşadıkları sorunların ortadan kalktığını belirterek, su baskını, kanalizasyon taşması gibi problemlerin de çözüldüğünü belirterek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkürlerini ilettiler.



Adana Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön