16 / 04 / 2024

Adana Optimum AVM 3. yaşını kutlamaya hazırlanıyor!

Adana Optimum AVM 3. yaşını kutlamaya hazırlanıyor!

Adana'da alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3'üncü yaşını ziyaretçileriyle şölen tadında kutlamaya hazırlanıyor. Cante Grande ekibi Optimum'un 3'üncü yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak.




Adana'da  alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3'üncü yaşını ziyaretçileriyle şölen tadında kutlamaya hazırlanıyor. 


Kutlamalar bugün saat 16.00'da buz pistinde Cante Grande Sahne Şovu ile başlayacak. Latin ve modern pop müzik ile renkli dans gösterilerini içeren sahne şovuyla Cante Grande ekibi Optimum'un 3'üncü yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak. Gitar, piyano, trombon, trompet gibi birçok enstrümanın kullanılacağı şovda 15 kişilik bir ekip grev alacak. Kutlama programı, saat 17:00'de "îki" adlı maxi single çalışmasıyla büyük çıkış yakalayan ünlü sanatçı İrem derici'nin mini konseri ile devam edecek. Gün içinde, yaş günü kutlamalarının mutluluğuna ortak olacak ziyaretçilere Optimum yönetimi tarafından bu güne özel armağanlar da dağıtılacak. 


Sabah Güney


Geri Dön