19 / 03 / 2024

Adana Sarıçam’da emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık!

Adana Sarıçam’da emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık!

Adana Sarıçam Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksitini ödemeyen vatandaşlar için cumartesi ve pazar günleri de vezneler açık tutulacak...



Sarıçam Belediyesi, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksitini ödemeyen vatandaşlar için cumartesi ve pazar günleri de vezneleri açık tutuyor. 


Belediye Mali İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksitini, bugüne kadar ödeme imkanı bulamayan vatandaşlara kolaylık sağlamak için veznelerin hafta sonu da açık olacağı belirtildi. Yine Kasım ayının son gününün hafta tatiline denk gelmesi nedeniyle Emlak Vergisi ve ÇTV ikinci taksitinde son ödeme gününün 2 Aralık Pazartesi günü olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada, “Sarıçam sınırları içinde gayrimenkulü bulunan vatandaşlarımız vergilerini yasal sürenin son gününü beklemeden belediye veznelerine yatırabilirler. Bu nedenle mükelleflere kolaylık sağlamak için vezneler hafta sonu da açık bulunacak.“ denildi.


Maraş Gündem


Geri Dön