25 / 04 / 2024

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.



Adana Seyhan Belediyesi kısa sürede önemli projeleri hayata geçiriyor ve yıllarca hayal dahi edilemeyen kent meydanı projesi için geri sayımı başlattı. Kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandıkça projenin büyüklüğü de ortaya çıkıyor. 


ADANA’NIN PRESTİJ ALANI OLACAK


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve gelir gelmez inşaatını başlattığı  Adana  Kent Meydan’ında alanın yüzde 70’inin kamulaştırması biterken kamulaştırılan binaların yıkımlarına da devam ediliyor.  Belediye, binaların önemli kısmının kamulaştırma işlemini bitirdi. Adana’nın prestij alanı olacak meydan 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak.


“İşçi Dostu Başkan” olarak bahsedilen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, taşeron işçilerin maaşını en düşük bin 680 liraya çıkarttı. Karalar, belediye için çalışan işçilere konut müjdesi verdi. Karalar, evi olmayan işçileri en kısa zamanda konut sahibi yapacak. 



5 Ocak Gazetesi


Geri Dön