26 / 04 / 2024

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...




Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ANEAH) 2014-2015 akademik yılı düzen,lenen törenle açıldı. Doç. Dr. Çağatay Tuncel Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ,  Adana  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Kemal Kiraz, ANEAH Başhekimi Prof. Dr. Osman Kiirşat Arıkan ile akademisyenler ve  sağlık çalışanları katıldı. 


ÖN PLÂNDA OLDUK 


Tören Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından verilen mini konserle açıldı. 

ANEAH Başhekimi Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için sağlık eğitiminin ideal seviyeye getirilmesi gerektiğini söyledi. Arıkan, "ANEAH hizmetin yürütülmesinde aldığı etkin rol yanında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi ve bunun sağlık sektörüne kazandırılmasıyla birlikte bilimsel çalışmalarıyla da her zaman ön planda olmuştur" dedi. 



REFERANS HASTANE 


Bölgenin referans hastanesi olduklarını da vurgulayan Başhekim Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, "Geçmişimizden de aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmamız temel görevimizdir. Tüm eğitim görevlilerine üretken, başarılı ve keyifli bir eğitim öğretim yılı diliyorum" diye konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön