23 / 04 / 2024

Adana Yeni Stat projesinin yüzde 20'si tamamlandı!

Adana Yeni Stat projesinin yüzde 20'si tamamlandı!

Fazlı Bayram Hadi, TOKİ Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu ile inşaat sahasını inceleyerek yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkam Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı




Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi  Sarıçam İlçesi, Çukurova Üniversitesi Balcalı mevtinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu. 

Hadi, TOKÎ Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu ile inşaat sahasını inceleyerek yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkam Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Stat inşaatının Toplu Konut İdaresi (TOKİ) denetiminde Alkataş ve Hgazlar İş Ortaklığı firması tarafından yapıldığım hatırlatan Hadi,] verdi: "102 bin dönüm arazi üzerine kurulacak olan 107 milyar TL'ye ihale edilen stadın arazi ve yer teslimi çeşitli nedenlerle geç yapıldı. 23 Eylül 2013 tarihinde yer teslimi yapılan stat, protokol gereğince770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde 20'si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek. 



Anayurt


Geri Dön