29 / 03 / 2024

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.




Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren  Adana  Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Asfaltlama çalışmasıyla, kışın çamur, yazın da tozdan kurtulan mahalle sakinleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.


SÖZLÜ, VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERDİ


Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Yüksel, önemli bir ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkürlerini iletti. Mehmet Yüksel, “Çok başkan gördük, defalarca dilekçe verdik ama maalesef caddemizi asfaltlamadılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü yıllardır yapılmayanı yaptı, ekiplerini buraya yönlendirerek vatandaşın sesine kulak verdiğini gösterdi. Mahalle sakinlerimiz ve şahsım adına Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederim” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, geride kalan hafta PTT Evleri 75. Yıl Bulvarı’nda ve Kanal Yurt Mahallesi girişinde de asfalt çalışması gerçekleştirdi.



Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön