23 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'de spor tesisleri yükseliyor!

Adana Yüreğir'de spor tesisleri yükseliyor!

Yüreğir yeni tesislere kavuşmaya devam ediyor. İlçeye birçok kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Tanrıverdi Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Tesisi ve park alanında incelemelerde bulundu.



Yüreğir yeni tesislere kavuşmaya devam ediyor. İlçeye birçok kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Tanrıverdi Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Tesisi ve park alanında incelemelerde bulundu. Başkan Çelikcan "Çalışmalar tamamlandığında Tanrıverdi Mahallemizin büyük bir eksikliği giderilmiş olacak" dedi.


YAPIMI SÜRÜYOR

Tanrıverdi Mahallesi'nde yapımı devam eden, içerisinde halı saha, basketbol sahası ve soyunma odasının bulunduğu Spor Tesisi ile park alanı ve Taziye Evi'nin bulunduğu 5676 metrekare alanda incelemelerde bulunan Çelikcan'a AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer de eşlik etti. Yüreğir'in yapılan yatırımlarla çehresinin değiştiğini, Adana'nın yeni gözdesi haline geldiğinin altını çizen Başkan Çelikcan "Yüreğir her geçen gün daha da gelişiyor, güzelleşiyor" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön