26 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'deki sosyal tesisler hizmete açıldı!

Adana Yüreğir'deki sosyal tesisler hizmete açıldı!

Yüreğir'in Camili Mahallesi’ne yaptırılan taziye evi, muhtarlık binası, sağlık evi ve spor tesisini hizmete açan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “7 yılda çok büyük projelere imza attık” dedi.



Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Camili Mahallesi'nde yaptırılan taziye evi, muhtarlık binası, sağlık evi ve modern halı saha hizmete açıldı. Vatandaşlardan gelen talepleri göz önünde bulundurduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "AK Parti  Adana  Milletvekili Şükrü Erdinç, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile Belediye Meclis Üyeleri bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı" dedi.


TAZİYE EVİ PROJESİ

Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmenin heyecanını her hizmette hissettiklerini söyleyen Başkanz Mahmut Çelikcan, 17'nci taziye evini yaptıklarını belirterek, "Taziye ve başsağlığının geleneklerimizde ve dinimizde çok önemli bir yeri var. Dost, akraba, komşu tüm herkes böyle acılı günlerde sevdikleri insanların yanında olmak istiyor. Yağmurlu ve soğuk havalarda vatandaşlarımız çok sıkıntı çekiyordu. Bunun önüne geçmek için her mahalleye bir taziye evi projesini başlattık" diye konuştu.


KISITLI İMKÂNLARLA

Taziye evi sayısını 20'ye çıkarmayı düşündüklerini söyleyen Başkan Mahmut Çelikcan, "Bu taziye evleri vatandaşlarımızın paraları ile yapıldı. O yüzden bu binaları koruyacak, sahip çıkacak ve yaşatacak sizlersiniz. Taziye evi Camili halkına hayırlı olsun" dedi. Başkan Çelikcan, spor tesisleri yapmaya da önem verdiklerini belirterek, "7 yılda sayısız hizmete imza attık. Belediyemizin kısıtlı imkanlarını doğru yerlerde kullanarak ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" şeklinde konuştu. Spor tesisleri konusunda AK Parti Milletvekili Şükrü Erdinç'in büyük desteklerinin olduğunu ifade eden Mahmut Çelikcan şöyle dedi: Daha önce PTT Evleri'ne 2, Sarıçam'a 1 ve Levent'e 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Doğankent, Solaklı, Çamlıbel ve Camili mahallelerindeki tesisler de hizmete açıldı. Çağırkanlı ve Akpınar Mahallesi spor tesislerinin de yapımı sürüyor. Bugüne kadar 10 adet spor tesisi kazandırdık. 3 spor tesisinin daha protokol anlaşmasını imzaladık."


Sabah


Geri Dön