19 / 03 / 2024

Adana'da 1.5 milyon TL'den satılık sosyal tesis!

 Adana'da 1.5 milyon TL'den satılık sosyal tesis!

T.C. Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Adana ili Çukurova ilçesinde bulunan sosyal tesisi 1 milyon 525 bin 928 TL'den satışa çıkardı. Satış, 06 Ağustos 2012 Pazartesi günü yapılacak



Verilen ilan şöyle;


T.C.  Adana  SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU

2012/30 Satış

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI Taşınmazın;

Tapu Kaydı: ADANA ili, ÇUKUROVA ilçesi, KİREÇOCAĞI MAHALLESİ mahallesi/köyü, 2195 parsel, 1909.88 m2, Arazi ve bina

Özellikleri: Taşınmaz Adana İli Çukurova ilçesi kireçocağı Yüzüncü Yıl Mahallesi yüzüncü yıl konutlarının Adana KaraisalI yolu girişinde bulunmakta karaisalı yoluna takriben 150 metre mesafade, Ruh Sağlığı Hastahanesi, BSK Hastahanesi metro son durağına takriben 850 metre mesafede olup 85251 Sokak no 2/A da Yüzüncü Yıl girişinde çarşı içeribinde bulunmaktadır. Parsel üzerinde Betonarme karkas niteliğinde yapılmış bina Bodrum Zemin kat ve Galeri kat olarak yapılmış binanın içi dışı sıvalı boyalıdır. Binanın dışında ve girişinde kısmen yıkılmış duvarlar ile kısmen üzeri kora ve kısmen beton sahalı açık alanlı bahçe düzenlemesi yapılmış bina etrafında kısmen briket duvar bulunmaktadır binanın zemin kaplaması seramik duvarları sıvalı boyalıdır.

BODRUM KAT: Zemin ve duvarları tavana kadar seramik kaplı ayaklı lavabolu klozet pisuvarlar bulunmakta bay ve bayan olarak iki bölümlü ve ayrıca depo gibi yerler bulunmaktadır bodrum katın zeminde alanı 77,00 m2 dir.

ZEMİN KAT: Zemin kat salon olarak yapılmış kısmen yüksek katlı önünde kısmende teras bulunmakta zemin kaplaması seramik, duvarları sıvalı boyalı zemin katın alanı 806,00 m2 alanladır.

ÜST KAT: B kata mermer kaplı betonarme bir merpenle çıkılmakta kısmen, galeri şeklinde zemini sermik kaplı sıvalı boyalıdır oturma alanı olarak yapılmış üst kat zeminde 171,00 m2 oturumlu olup binanın toplam oturum alanı 1.054,00 m2 dir. Yapının mahalli rayiçlere

ve alım satım fiyatlarına göre 380.000,00 TL değerinde olduğu.

ZEMİN DEĞERİ: Taşınmazın bulunduğu yer kullanım şekli ve imar durumu önüne alındığında

1 m2 sinin 600,00 TL değerinde olduğu zemin değerinin tamamı ise 1.145.928,00 TL değerinde olduğu, Parsel üzerinde bulunan yapı ve zemin değerinin tamamı 1.525.928,0( TL Muhammen bedel üzerinden aşağıdaki şartlarda satılacaktır, imar Durumu: SOSYAL TESİS

1.Satış Günü: 06/08/2012 PAZARTESİ Günü

2.Satış Günü: 16/08/2012 PERŞEMBE Günü Satış Saati: Saat 10,00 İla 10,15 Arası

Satış Yeri: Adliye Ek binası S.katta Satış memurluğu odası yanında bekleme salonu Muhammen Bedel: 1.525.928,00-TL Satış Şartları:

1-Satış, yukarıda belirtilen birinci satış gününde, satış saatleri arasında satış yerinde açı artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüçhan alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla yukarıda belirtilen ikinci satış gününde aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır.

Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderleri geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin yüzde 40'ını bulması lazımt 3öyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin yüzde 20'si nispetinde Türk Liras oeşr para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdı! Satş peşin para iledir. Alıcıya istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tap ar- nara, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler, tellaliye harcı satış hedefinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiylı taz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde nenjruğünuza bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicHi ile sabit olmadıkça aaeşsmaüan hariç bırakılacaktır.

4-     Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra iflas Kanununun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve yüzde 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir. 

5-Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

21062012

İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. 

B:40610

İİK m. 126

www.bik.gov.tr


İlan için tıklayın!




Geri Dön