23 / 04 / 2024

Adana'da 3 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Adana'da 3 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kozan, Ceyhan ve Karaisalı'da bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlarını toplam 98 bin 341,02 TL'ye ihaleye çıkartıyor.



JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA RUHSATI İHALELERİ YAPILACAKTIR


Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


1 - İhale Konusu İşler:

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. Maddesi hükümleri kapsamında, aşağıda bilgileri verilen Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlarının, 2886 sayılı Kanunun 45. Maddesi hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile ayrı ayrı ihaleleri yapılacaktır.

İşin adı:

A)  Adana  İli, Kozan İlçesi Hacımirzalı mahallesi sınırları içerisinde 2458,5 hektar alana sahip 1 nolu 3242674 erişim numaralı jeotermal kaynak arama ruhsatının ihalesi;

 

6 Derecelik Dilimde Ruhsat Sahasını Gösterir Koordinatlar:


Adana da 3 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!


B) Adana İli Ceyhan İlçesi Küçükburhaniye mahallesi sınırları içerisinde bulunan 134 hektar alana sahip 2 nolu 3252967 erişim numaralı doğal mineralli su arama ruhsatının ihalesi;

 

6 Derecelik Dilimde Ruhsat Sahasını Gösterir Koordinatlar:

 


Adana da 3 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!


C) Adana İli Karaisalı İlçesi Çukur Köyü sınırları içerisinde 2100 hektar alana sahip 5 nolu 3297562 erişim numaralı doğal minerali su arama ruhsatının ihalesi;

 

6 Derecelik Dilimde Ruhsat Sahasını Gösterir Koordinatlar:


Adana da 3 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!


2 - Tahmin Edilen Bedel:


Adana da 3 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!


 

3 - İhale Şartname ve Eklerinin:

a) Alınacağı Yer                           :  Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü

b) Hangi Şartlarda Alınacağı        :  İhaleye girecek olan isteklilerin her birinin, ihale için ayrı hazırlanmış şartname ve eklerini, şartname başına 100,00.-TL (Yüz Türk Lirası) bedel karşılığında satın almaları zorunludur.

                                                         İstenildiğinde ihale şartname ve ekleri ücretsiz olarak mesai saatleri içerisinde aşağıda yazılı adreste görülebilir.

                                                         Şartname bedelinin, Adana Defterdarlığı, Muhasebe Müdürlüğü veznesine peşin olarak yatırılması gerekmektedir.

4 - İhalenin:

a) Yapılacağı Yer                          :  Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu

b) Yapılacağı Tarih/Saat               :  Yukarıda belirtilen tarih ve saatte ayrı ayrı yapılacaktır.

c) Usulü                                        :  2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü.

d) Tahmin edilen bedel ve

     geçici teminat miktarı               :  Yukarıda belirtilmiştir.

5 - Tekliflerin:

a) Verileceği Yer                          :  Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İhale Komisyonuna Kapalı Zarf

b) Son Teklif Verme Tarih/Saati   :  25.06.2015 Perşembe günü yukarıda belirtilen İhale saatine kadar

6 - İhaleye Katılma Belgeleri:

İhaleye katılacaklar aşağıdaki belgeleri kapalı teklif zarfı içerisinde komisyona sunacaklardır.

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için varsa telefon ve faks numarası

b) Gerçek kişi istekliler;

1. Yıl içerisinde alınmış yerleşim yeri belgesi

2.  Noter tasdikli imza beyannamesi

3. T.C. Kimlik numarası içeren nüfus cüzdanı sureti

c) Tüzel Kişi İstekliler;

1. Şirketin kuruluş statüsünü, 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 4/2 maddesine haiz olduğunu son yönetimini ve temsil durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya onaylı bir sureti.

2. Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya mesleki faaliyetini sürdürdüğüne dair bağlı olduğu odadan, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

3. Yönetimin onaylı imza sirküleri.

4. Tüzel kişi adına ihaleye katılacak olanlar, kurumundan almış oldukları vekaletnameyi ibraz edeceklerdir.

d) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyorsa, istekli adına teklifte bulunacak olan kişilerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin imza beyannamesi

e) Ortak girişim olması durumunda, ortak girişim beyannamesi, (ihalenin üzerinde kalması halinde sözleşme yapılmadan önce noter tasdikli ortak girişim beyannamesi istenilecektir.)

f) Yurt dışından yapılacak olan başvurularda istenilen belgelerin tümünün T.C. Başkonsolosluklarınca veya T.C. Dışişleri Bakanlığınca onaylı olması gerekmektedir.

g) İhale konusu işe ait yukarıda belirtilen tahmini bedelin asgari % 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat

h) Şartname ve eklerini satın aldıklarına dair vezne alındı makbuzu

ı) Vergi borcu ve SSK borcu yoktur yazısı

j) 2886 sayılı Yasa uyarınca yapılan ihalelere katılmaya yasaklı olmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

İsteklinin Ortak Girişim olması halinde, ilanın 6. maddesinin a-b-c-d-f-g-h-ı-j bentlerinde yazılı belgeleri ayrı ayrı vermeleri gerekmektedir. Birden fazla ihaleye iştirak edecek olan istekliler her bir ihale için ayrı ayrı kapalı teklif zarfı hazırlamaları, hangi ihale veya ihalelere iştirak edeceklerse o ihaleye ait kapalı teklif zarfının üzerine işin adını yazmaları gerekmektedir.

7 - İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale şartnamesinde ve ilanda öngörülen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerini 25.06.2015 Perşembe günü ihale saatine kadar üzerinde işin adının yazılı olduğu kapalı zarf içerisinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında bulunan, İhale Komisyonuna vermeleri zorunludur.

8 - İstekliler tekliflerini, muhammen bedel üzerinden açık teklif usulü ile verecektir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle sözleşme imzalanacaktır.

9 - Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler, telgraf veya faks ile yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak müracaatlarda ihale saatinde iştirakçi olmaması durumunda posta ile gelen zarf içerisindeki teklifi son teklif sayılacaktır.

10 - İhale bedeli ve KDV tutarı, kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 (Onbeş) takvim günü içinde ihale üzerinde kalan istekli tarafından Adana Defterdarlığı, Muhasebe Müdürlüğü veznesine peşin olarak ödenecektir.

11 - Yukarıda belirtilen muhammen bedel tutarlarından KDV hariç olup ihale bedeli üzerinden KDV ayrıca ödenecektir. İhale bedeli ve KDV peşin olarak ödenecektir.

12 - İhale Komisyonu, uygun bedeli tespitte, 2886 sayılı Yasanın 29. Maddesi uyarınca, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.



Geri Dön