28 / 03 / 2024

Adana'da bir müteahhit inşaatta intihar etti!

Adana'da bir müteahhit inşaatta intihar etti!

Adana'da bir müteahhit inşaatta intihar etti. Adana'da bir müteahhit "Başarılı olamadım, ailemden özür diliyorum, kimse mezarıma gelip yas tutmasın" yazılı not bırakıp yaptığı inşaatta tabanca ile intihar etti.



Adana'da bir müteahhit "Başarılı olamadım, ailemden özür diliyorum, kimse mezarıma gelip yas tutmasın" yazılı not bırakıp yaptığı inşaatta tabanca ile intihar etti. 


Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesinde bulunan Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Müteahhit Suat Öcal (55) bir süre önce organize sanayi bölgesinde bir inşaatın müteahhitliğini aldı. İnşaatı bitirme aşamasına getiren Öcal, inşaata gelerek, "Başarılı olamadım, ailemden özür diliyorum, ben ölünce kimse mezarıma gelip yas tutmasın" notu yazdı. Daha sonra Öcal, bir kaç el oturduğu yerde etrafa ateş ettikten sonra tabancasını çenesine dayayıp ateşleyerek intihar etti. Çevredeki işyerlerin güvenlik görevlileri tabanca sesi üzerine inşaata geldiklerinde Öcal'ı sandalye üzerinde kanlar içinde gördü. Bunun üzerine hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Öcal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bir süre sonra ise olay yerine Öcal'ın çocukları ve ailesi geldi. Aile, Öcal'ın ekonomik sıkıntısı olmadığını, intihar etmesine bir anlam veremediklerini belirtti.



Milliyet


Geri Dön