16 / 04 / 2024

Adana'da kentsel dönüşüm hız kesmeyecek!

Adana'da kentsel dönüşüm hız kesmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'da partililerin kendisiyle fotoğraf çektirmek istemesi karşısında zor anlar yaşadı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'da partililerin kendisiyle fotoğraf çektirmek istemesi karşısında zor anlar yaşadı. 


Bakan Sarı, memleketi Adana'da bir otelde düzenlenen 76. AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantı sırasında yoğun ilgili ile karşılaşan Bakan Sarı, yaptığı konuşmada İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle andığını belirterek, "7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan terör olaylarında şehit olan askerimize ve polisimize de Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 


Bakan Sarı, Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da kentsel dönüşüme hız vereceklerini dile getirdi. Konuşmasının ardından Seyhan ilçesinde AK Parti'ye üye 2 bin kişinin belgesini alan Bakan Sarı, parti yöneticilerinden ileriki günlerde bin 500 daha üye sözünü aldı. 


FOTOĞRAF İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Bakan Sarı otelden ayrılmak istediği sırada, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bakan Sarı'ya kürsüde sevgilerini gösteren partililer izdihama neden oldu. Bakan Sarı ile tek tek fotoğraf çektirmek isteyen partililer alanı doldurunca anons yapılarak fotoğraf çektirmek isteyenler yan bölüme alındı. Bakan Sarı daha sonra burada bir süre partililerle fotoğraf çektirdi. 


Bir süre sonra korumaları tarafından otelden çıkartılmaya çalışılan Bakan Sarı giderken de partililerin sevgi seliyle karşılaştı. Bakan Sarı, sevgi karşısında uzatılan bütün elleri sıkıp fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi geri çevirmedi. Makam aracına binerken bile partililer Bakan Sarı ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, makam aracına binerek otelden ayrıldı. Bakan Sarı giderken partililerin otomobilin camından elini sıkmak için büyük çaba harcaması dikkat çekti.


Adana Beş Ocak


Bu haber Sabah Güney Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Fatma Güldemet Sarı, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmeyeceklerini belirtti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, akan Sarı, memleketi Adana'da bir otelde düzenlenen 76. AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da kentsel dönüşüme hız vereceklerini söyledi. Toplantı sırasında yoğun ilgili ile karşılaşan Bakan Sarı, yaptığı konuşmada İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle andığını belirterek, "7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan terör olaylarında şehit olan askerimize ve polisimize de Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Sarı, partililerin kendisiyle fotoğraf çektirmek istemesi karşısında zor anlar yaşadı. 


BİN 500 ÜYE SÖZÜ ALDI 

Konuşmasının ardından Seyhan ilçesinde AK Parti'ye üye 2 bin kişinin belgesini alan Bakan Sarı, parti yöneticilerinden ileriki günlerde bin 500 daha üye sözünü aldı. Bakan Sarı otelden ayrılmak istediği sırada, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bakan Sarı'ya kürsüde sevgilerini gösteren partililer izdihama neden oldu. Bakan Sarı ile tek tek fotoğraf çektirmek isteyen partililer alanı doldurunca anons yapılarak fotoğraf çektirmek isteyenler yan bölüme alındı. Bakan Sarı, uzatılan bütün elleri sıkıp fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi geri çevirmedi. 


Geri Dön