28 / 03 / 2024

Adana'da yeni asfalt şantiyesi 10 gün içinde hizmete girecek!

 Adana'da yeni asfalt şantiyesi 10 gün içinde hizmete girecek!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni kurulan asfalt şantiyesinin 10 güne kadar hizmete gireceğini müjdeledi.




Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ömer Seyfettin Turan ve Mustafa Kızılelma ile birlikte asfalt şantiyesini ziyaret eden Zihni Aldırmaz, “Eski şantiyemizin yerini yapılacak arena stadı için tahsis ettik. Buraya yeni bir asfalt şantiyesi kurduk. 10 güne kadar üretime başlamayı planlıyoruz. Bu şantiye saatte 200 ton asfalt üretecek. Bu üretim sadece Büyükşehir’in değil, ilçelerle birlikte bütün Adana’nın asfalt ihtiyacını karşılayacak. Bu önemli yatırım Adana’ya hayırlı olsun” dedi.


Önemli yatırımlarda bulunurken meclis üyelerinden büyük destek aldıklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Bize destek olan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız destekle önemli hizmetler veriyoruz. Hep birlikte hareket ettiğimiz sürece Adana’nın her türlü sorununu çözeriz” şeklinde konuştu.


Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turan da, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiklerini ve halka hizmet noktasında Zihni Aldırmaz’a destek verdiklerini anlattı.


Yapılan asfalt şantiyesinin önemine değinen Ömer Seyfettin Turan, “Sayın Başkana bu yatırım için teşekkür ediyorum. Biz hizmetin yanındayız. Bu hizmet için de teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


Meclis Üyesi Mustafa Kızılelma ise, saatte 200 ton kapasiteli asfalt şantiyesinin Adana’nın ihtiyacını karşılaması açısından önemli olduğunu vurguladı.


Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön