28 / 03 / 2024

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.



Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak. Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlayıp, vatandaşların imarla olan işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını devreye soktu. Yeni uygulama ilgili bilgiler veren Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, Adapazarı Belediyesinin hizmete sunduğu e-belediyecilik uygulamalarının hem vatandaşa hem Belediyeye çok faydası olduğunu belirtti. 


BİLİŞİM ÇAĞININ NİMETLERİ 

Deverenli, "Daha önce hizmete soktuğumuz e-belediye sistemiyle vatandaşlarımız bir tıkla vergi borcu gibi birtakım mali konularını kolay bir şekilde veznelere gelmeden halledebiliyorlardı. Artık çağ bilişim çağı. İsteyen vatandaşlarımız www.adapazari.bel.tr internet adresine girerek var olan adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor. Vatandaşlar için kolaylık sağlayan bu sistemle belediye hizmet binasına gitmeden internet üzerinden hiçbir ücret ödemeden imar durumlarıyla ilgili gereken bilgilere ulaşabilecek. Bu hizmetimiz 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın erişebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 


TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR 

Vatandaşların kendilerine ilettikleri taleplere de büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Deverenli, "Vatandaşlarımızın talep ve önerileri bizim için her şeyden önemli hemşerilerimizin ebelediye hizmetlerinden rahat bir şekilde yararlanmaları amacıyla vatandaşlarımızdan gelen talepleri de titizlikle değerlendirerek çalışma yapmaktayız. Vatandaşlarımızın ebelediyecilik hizmetleriyle alakalı her türlü ve öneri ve değerlendirmelerin başkanlığımıza iletilmesini önemle rica ederiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate almaya devam edeceğiz" dedi. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön