23 / 04 / 2024

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.



Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden olan dönere hak ettiği değeri vererek, dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. 28 Mayıs'ta Agora Adapazarı AVM'de Adapazarı'ndaki 3. restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.


Adapazarı'ndaki diğer restoranları Çark Cadde ve Sakarya Serpan'da bulunan Baydöner İskender’in, Agora Adapazarı AVM restoranı toplamda 78 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle, damak tadına düşkün herkesin ilk adresi olacağa benziyor.


Baydöner CEO’su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "İzmir'den çıkarak ülke geneline yayılan bir marka olmaktan mutluluk duyuyoruz. Baydöner olarak 2007 yılında yabancı fast food markalarına rakip olmak için kurulduk. Dönerin uluslararası bir kaliteyle sunulmadığını gördük. Bu nedenle dünyada ünlü markaların nasıl standart bir kalite yakaladığını ve büyüdüğünü izledik. Şık bir mekan, lezzet ve makul fiyatları birleştirdik. Bugün 36 şehirde 91 restorana ulaştık. En kısa zamanda 100’lü rakamlara, 5 yıl içinde ise 300 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Yurtdışı büyüme planlarımız eskiden beri vardı ve önümüzdeki 5 yılda hızlandırmayı planlıyoruz. Özellikle Almanya’dan başlayan bir Avrupa büyümesi planımız var. Yurtdışında dönerin itibarını artırmak hedefimiz. Sirkülasyonun fazla olduğu prestijli caddelerde, şık restoranlarla hizmet vereceğiz." dedi.


Geri Dön