20 / 04 / 2024

Adavista Evleri Adana'da inşa ediliyor!

Adavista Evleri Adana'da inşa ediliyor!

Geniş bir alanda inşaat sektörünün mermer ihtiyacını karşılayan Bizim Mermer’in CMD Proje Tasarım ile birlikte konut sektörüne adım attı. Bu kapsamda Adana 2000 Evler Mahallesi’nde “Adavista” adı verilen ve 4 bloktan oluşan konut projesi hayata geçirmeyi planlıyor.



Türkiye’ye çelme atmaya çalışan ‘Melun girişim’e inat; reel sektörden moral veren mesajlar geliyor…


CMD Proje Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Demir ve Bizim Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yazlamaz, “Düşmanlarımız ve işbirlikçiler, Türkiye’nin kabuğuna çekilmesini, kovandan çıkmamasını istiyorlar. Onları asla sevindirmeyeceğiz. Ne kabuğumuza çekileceğiz ne de kovanda bekleyeceğiz” mesajı verdiler.


Türkiye 15 Temmuz’da melun darbe girişiminin şokunu atlatmaya çalışırken reel sektörün yıldızları “Yatırıma devam” mesajı vererek ekonomiye duyulan güveni pekiştiriyor.


MORAL KAYNAĞI OLDU


Bu mesajın en güçlü şekilde verildiği illerden biri de Adana.


İstanbul’dan Çukurova’ya, buradan Güneydoğu’ya kadar olan geniş bir alanda inşaat sektörünün mermer ihtiyacını karşılayan Bizim Mermer’in CMD Proje Tasarım ile birlikte konut sektöründe attığı büyük adım, moral kaynağı oldu. 2000 Evler Mahallesi’nde “Adavista” adı verilen ve 4 bloktan oluşan konut projesi, modern tasarımıyla, çağdaş insanın hemen bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor. 2+1, 3+1 olarak planlı dairelerin yer aldığı proje; cep sineması, mescit, kreş, fitness, güvenlik donanımı, yeşil alan ve güçlü yalıtım sistemiyle dikkat çekiyor.



NE ÇEKİLİRİZ NE DE BEKLERİZ


CMD Proje Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Demir ve Bizim Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yazlamaz, ortak yaptıkları açıklamada şu mesajı verdiler:


“Birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza kast edilen süreçte ülke olarak morale, pozitif enerjiye ihtiyacımız var. Düşmanlarımız ve işbirlikçiler, Türkiye’nin kabuğuna çekilmesini, kovandan çıkmamasını istiyorlar. Onları asla sevindirmeyeceğiz. Ne kabuğumuza çekileceğiz ne de kovanda bekleyeceğiz. Bilgimizle, sermayemizle, emeğimizle; gücüne ve ilelebet payidar olacağına yürekten inandığımız, varlık sebebimiz olan ülkemize, milletimize hizmet için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.”



Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön