28 / 03 / 2024

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.




Tasarımın hayatın her alanında önem kazanmasından yola çıkarak iş hayatına özel ürünler geliştiren Addo Furniture, tasarımın gücünü yeni koleksiyonuyla bir kez daha İsmob’ta ortaya koyacak. Kaliteli, fonksiyonel ve tasarım odaklı ürünleriyle iddialı bir çıkış yakalayan Addo Furniture, dört yeni executive masa sistemi ile özellikle yönetici odalarında iddialı bir çıkışa hazırlanıyor. Sezgin Aksu imzası taşıyan masa sistemlerinin yanı sıra yine Aksu imzası taşıyan Piuma raf sistemi, Alfred askılık ve Addo tasarımı O-Live koltuk da İsmob’ta sergilenecek yeni tasarımlar arasında yerini alıyor. 

Executive segmentte tasarım odaklı, özel ve özgün ürün gamı

Addo Furniture, baş tasarımcısı ve konsept danışmanı Sezgin Aksu’nun geliştirdiği NEL, SLIM ve diğer yeni yönetici masaları ile executive segmentinde fark yaratmaya hazırlanıyor. Özgün, kaliteli ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çeken Addo Furniture, yeni tasarımlarıyla birlikte özellikle yönetici masalarında en geniş ve özel ürün gamına sahip marka konumuna yerleşecek. Piuma raf sistemi ve Alfred askılık ise, yine Sezgin Aksu imzası taşıyan ve fuarda sektör profesyonellerine tanıtılacak ürünler arasında yer alıyor. 

Yeni nesil ofis yaşamına ‘Addo’ imzası… 

Global pazarda güçlü varlık gösterme hedefi doğrultusunda Almanya, İrlanda, Rusya, İsviçre, Avusturya, Libya, Azerbaycan, Türkmenistan gibi birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren Addo Furniture, özel projelerden küçük ofislere kadar tüm alanlarda estetik ve fonksiyonelliği buluşturarak yeni nesil ofis yaşamına imzasını atıyor.  Sezgin Aksu & Silvia Suardi ve Erhan Bektaş gibi başarılı tasarımcılarla işbirlikleri gerçekleştiren Addo Furniture, sektöre damgasını vuran Sezgin Aksu tasarımı ‘Bridge’ koleksiyonunun ardından yeni koleksiyonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Yine Sezgin Aksu imzası ile hayata geçirilen yeni tasarımlar, Addo Furniture’in özgün tasarım çizgisini, fonksiyonelliğini ve modern ofis yaşamının gerekliliklerini taşıyor. 


Geri Dön