19 / 03 / 2024

Aden Konut Projesi ikinci etap teslimleri Eylül'de!

Aden Konut Projesi ikinci etap teslimleri Eylül'de!

İki etaptan oluşan ve ilk etabı teslim edilen Aden Konut Projesi’nin ikinci etabı da çelik yapı sistemi sayesinde hızla tamamlanarak, sahiplerine Eylül ayında teslim edilecek. Şu anda 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50’si tamamlandı.



Steelife imzası taşıyan  Ankara  Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, Eylül ayında teslim edilecek.


Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayallerdeki tek katlı bahçeli ev modelini sunuyor. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Aden Ballıkpınarı Konut Projesi’nde çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu söyledi.


Yatay yaşam konsepti ile dikkat çekiyor

Çok katlı binalarla hızla zayıflayan komşuluk ilişkilerinin Aden Konut Projesi’nde yatay yaşam konseptiyle yeniden canlandığını vurgulayan Aydın, çelik yapı ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi’nin başta deprem olmak üzere tüm tehlikelere karşı da korunaklı olduğunu kaydetti.Aydın, çelik yapı sisteminin, depreme dayanıklılığı, estetikliği, konforu, yüksek izolasyon değerlerine sahip olması ve müstakil binalar öngören konsepti ile kentsel yaşam düzeyinin yükseltilmesi için vazgeçilmez olduğunu sözlerine ekledi.


Fiyatlar daire tipine göre değişiyor

Yatay yaşam konseptine sahip olan projede iki etap bulunduğunu söyleyen Mimar Bülent Aydın, inşaatın toplam 48 bağımsız villadan oluştuğunu kaydetti. “Şu an 26 bağımsız blok inşaat yüzde 50 tamamlandı” diyen Aydın, fiyatlar hakkında da bilgi verdi. Fiyatların daire tipine göre farklılık gösterdiğini dile getiren Aydın, “İlk lansman fiyatları ortalama olarak 500.000 TL – 1.500.000 TL arasındadır” dedi.


http://www.adenkonutlari.com/




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Evleri Eylül'de teslim edilecek. Projede iki etap bulunduğunu söyleyen Steelife Genel Müdürü Bülent Aydın, inşaatın toplam 48 bağımsız villadan oluştuğunu söyledi. "Şu an 26 bağımsız blok inşaat yüzde 50 tamamlandı" diyen Aydın, fiyatlar hakkında da bilgi verdi. Fiyatların daire tipine göre farklılık gösterdiğini dile getiren Aydın, "îlk lansman fiyatları ortalama olarak 500 bin ile 1 milyon 500 bin lira arasında" dedi. 



Posta


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


STEELIFE imzası taşıyan Ankara Gölbaşfnda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, Eylül ayında teslim edilecek. Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan proje, yatay yaşam konseptiyle hayallerdeki tek katlı bahçeli ev modelini sunuyor. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, projede çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde 10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu söyledi. 


Vatan



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, Eylül ayında teslim edilecek.Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayallerdeki tek katlı bahçeli ev modelini sunuyor. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Aden Ballıkpınarı Konut Projesi'nde çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlar sunduğunu dile getirdi.

Yeni Akit


Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

İki etaptan oluşan ve ilk etabı teslim edilen Aden Konut Projesi’nin ikinci etabı da çelik yapı sistemi sayesinde hızla tamamlanarak, sahiplerine eylül ayında teslim edilecek.

Şu anda 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, eylül ayında teslim edilecek. Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayallerdeki tek katlı bahçeli ev modelini sunuyor. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Aden Ballıkpınarı Konut Projesi’nde çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu söyledi.


YATAY YAŞAM KONSEPTİ


Çok katlı binalarla hızla zayıflayan komşuluk ilişkilerinin Aden Konut Projesi’nde yatay yaşam konseptiyle yeniden canlandığını vurgulayan Aydın, çelik yapı ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi’nin başta deprem olmak üzere tüm tehlikelere karşı da korunaklı olduğunu kaydetti. Aydın, çelik yapı sisteminin depreme dayanıklılığı, estetikliği, konforu, yüksek izolasyon değerlerine sahip olması ve müstakil binalar öngören konsepti ile kentsel yaşam düzeyinin yükseltilmesi için vazgeçilmez olduğunu söyledi. Yatay yaşam konseptine sahip olan projede iki etap bulunduğunu söyleyen Aydın, inşaatın 48 bağımsız villadan oluştuğunu kaydetti. “Şu an 26 bağımsız blok inşaat yüzde 50 tamamlandı” diyen Aydın “İlk lansman fiyatları ortalama olarak 500.000 TL-1.500.000 TL arasında” dedi.

 Star


Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şu şekilde yer aldı;



STEELİFE imzasıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, Eylül ayında teslim edilecek. 
İki etaptan oluşan ve ilk etabı teslim edilen Aden Konut Projesi'nin ikinci etabı da çelik yapı sistemi ile hızla tamamlanarak, sahiplerine Eylül ayında teslim edilecek. Şu anda 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50'si tamamlanmış durumda... 
500 bin TL'den başlıyor Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen Aden Ballıkpınarı, yatay yaşam konseptiyle tek katlı bahçeli ev modelini sunuyor. 
Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, projede çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde 10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu söyledi. İnşaatın toplam 48 bağımsız villadan oluştuğunu belirten Aydın, "Projede ilk lansman fiyatları 500 bin TL- 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor" dedi. 


Yeni Yüzyıl


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, Eylül ayında teslim edilecek. Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan proje, yatay yaşam konseptiyle katlı bahçeli ev modeli sunuyor. Projede iki etap halinde yükselirken, 26 bağımsız blok inşaatının yüzde 50’si tamamlandı. Projede, fiyatlar ise ortalama olarak 500 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

Milliyet 


Haber Özgür Düşünce'de şöyle yer aldı;

STEELİFE ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpman Konut Projesi, yatay yasam konseptiyle tek katlı bahçeli ev modelini sunuyor. İki etaptan oluşan ve ilk etabı teslim edilen Aden Konut Projesi'nin ikinci etabı da sahiplerine Eylül ayında teslim edilecek. Şu anda 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50'si tamamlandı. Yatay yaşam konseptine sahip olan projede iki etap bulunduğunu söyleyen Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, inşaatın toplam 48 bağımsız villadan oluştuğunu kaydetti. 


500 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 

Fiyatların daire tipine göre farklılık gösterdiğini dile getiren Aydın, "İlk lansman fiyatlan ortalama olarak 500 bin TL -1 milyon 500 bin TL arasında" dedi. 

Özgür Düşünce


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Yatay yaşam konseptiyle tek katlı bahçeli ev modelini sunan projede, 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50'si tamamlandı. Steelife Genel Müdürü Bülent Aydın, çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde 10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu söyledi. 48 bağımsız villadan oluşan projede, ortalama fiyatlar 500 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 


Dünya

Geri Dön