23 / 04 / 2024

Adese 133'üncü mağazasını Konya'da açtı!

Adese 133'üncü mağazasını Konya'da açtı!

Adese, 133'üncü mağazasını Konya'da hizmete açtı. Geçtiğimiz hafta Aydınlıkevler'deki marketini açan Adese, bu hafta açılışını gerçekleştirdiği Şelale Park Konutları'ndaki yeni mağazasında da müşterilerine 365 gün kaliteli alışverişin keyfini sunacak.




Yeni açılışlarıyla hızla büyümeye devam etlen Adese, 133'üncü mağazasını Konya'da hizmete açtı. Geçtiğimiz hafta Aydınl ıkevler'dek i marketini açan Adese, bu hafta açılışını gerçekleştirdiği Şelale Park Konutları'ndaki yeni mağazasında da müşterilerine 365 gün kaliteli alışverişin keyfini sunacak. 


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarıyla hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Adese'nin I33"iincü mağazası olan Şelale Adese. Seha Yapı tarafından Konya'nın gelişen bölgelerinden Yazır Mahallesi'nde hayata geçirilen Şelale Park Konutlan'nın yanında açıldı. Şelale Adese. 13 Aralık 2013, Cuma güniı düzenlenen törenle müşterilerine hizmet venneye başladı. İttifak Holding Başkan Vekili Falın Akay ve Adese Genel Müdürü Sıtkı lırben'in katılımıyla gerçekleştirilen açılışa semt lıalkı da yoğun ilgi gösterdi. Mağazanın açılışında konuşan Adese Konya Bölge Müdürü Nurettin Örücü "Yeni mağaza açılışlarımıza devam ediyoruz. 

Şelale Adese 7000 ürün çeşidi ve 13 personeli ile hizmet verecek. (îclccck lıafta Ilgın'daki ikinci mağazamızı, daha sonra ise Bolu Gerede'deki ilk mağazamızı müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Açılışa ilgi gösteren tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum." dedi. 


Anadolu Telgraf


Geri Dön