28 / 03 / 2024

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.



Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese,  Ankara  Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara'da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı ittifak Holdingin ulusal perakende markası Adese, 2015'te hız verdiği mağaza açılışlarına 2016'da da devam ediyor. Yılın Ankara'daki ilk mağazasını Keçiören'de açan Adese, Ankara'da 15., toplamda ise 153. şubesi olan Kızılcahamam mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.


Anadolu'da Bugün



Haber Zafer Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 2015’te hız verdiği mağaza açılışlarına 2016’da da devam ediyor. Yılın Ankara’daki ilk mağazasını Keçiören’de açan Adese, Ankara’da 15’inci, toplamda ise 153’üncü şubesi olan Kızılcahamam mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.


Kızılcahamam İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Adese yöneticileri ve müşterilerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök; son iki ay içinde Ankara’da dört yeni mağaza açtıklarını belirterek; “2016 yılında da Orta Anadolu ölçekli büyüme planımız kapsamında hem Ankara’da hem de diğer şehirlerde yeni mağaza açılışlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. 6 Şubat Cumartesi günü de Konya Sille Yolu Kavşağı’nda 4250 metrekarelik ticari alanda Konya’nın en büyük marketlerinden birini müşterilerimizle buluşturacağız” dedi.


Kızılcahamam mağazasında 300 metrekare ticari alanda 9 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Adese; reyonlarında gıdadan temizliğe, züccaciyeden küçük ev aletlerine, kozmetikten kişisel bakım ürünlerine kadar 4 bin farklı ürünü bir arada sunuyor.


Zafer


Geri Dön