28 / 03 / 2024

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.



Yeni yıla mağaza açılışlarıyla giren Adese, açılışlarını sürdürerek  Ankara  Elmadağ mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. Midi formatındaki Elmadağ mağazasının açılışıyla birlikte Adese, Ankara'daki mağaza sayısını 17'ye yükseltmiş oldu. 


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, İç Anadolu merkezli büyüme stratejisi çerçevesinde mağaza açılışlarını sürdürüyor. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, yeni yılın 4'üncü mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. Elmadağ mağazasının hizmete açılmasıyla birlikte Adese, Ankara'daki mağaza sayısını 17'ye çıkardı. Çeşitli etkinlikler ve müzik şöleni eşliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Durmaz, Adese yöneticileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Elmadağ mağazasının açılışıyla birlikte hizmet ağını genişlettiklerini belirten Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Adese olarak mağaza açılışlarımızı sürdürüyoruz ve hizmet ağımızı genişletiyoruz. Yeni yılda Konya'da 2, Ankara'da 1 olmak üzere 3 mağazamızı hizmete açmıştık. Elmadağ mağazamızla birlikte bu sayıyı 4'e yükselttik. Midi formatındaki mağazamızda 12 Elmadağlı arkadaşımızı istihdam edeceğiz. Elmadağ Adese mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum. Mağaza açılışlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek." diye konuştu. 


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ise, ilçeye yapılacak bütün teşebbüsleri taktirle karşıladıklarını belirterek, "Adese'nin Türkiye'deki 154'üncü Ankara'da ise 17'inci mağazasını Elmadağ'da beraber açıyoruz. Bölgemiz geniş, inşallah Adese'nin 155'inci mağazasını da yine bölgemizde açarız. Yapılacak her açılışın, her çalışmanın ilçemize, ülkemize ve Adese'ye hayırlı olmasını diliyoruz. Bu cesareti ortaya koyan yatırımcıya huzurlarınızda teşekkür ediyor, yöneticilerini taktir ve tebrik ediyorum. Mağazamız ilçemize hayırlı olsun" dedi. 


Açılışa özel indirimlerin uygulandığı Elmadağ Adese mağazasında müşteriler; gıdadan temizlik ürünlerine, meyve-sebzeden şarküteriye, kuruyemişten unlu mamullerine birçok ürüne ulaşabiliyor. 



Anadolu Telgraf


Geri Dön