23 / 04 / 2024

Adese AVM'nin genel müdürü Mustafa Özeskiciler oldu!

Adese AVM'nin genel müdürü Mustafa Özeskiciler oldu!

Adese Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Özeskiciler Adese A.Ş. Genel Müdürü olarak atandı



Türkiye´nin önde gelen perakende gruplarından Adese Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş., sekiz şehirde yaptığı yatırımlar, 100´ün üzerinde mağaza ve 3500´ün üzerinde çalışanı ile hızla büyürken, ekibini genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Adese Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Özeskiciler Adese A.Ş. Genel Müdürü olarak atandı.

1973 Konya doğumlu olan Mustafa Özeskiciler, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Henüz üniversite yıllarında İttifak Holding ve Adese bünyesinde stajyer ve yarı zamanlı çalışan olarak görev alan Özeskiciler, mezuniyetinin ardından Adese AVM'de Analiz ve Stok Kayıt İşlemlerinden Sorumlu Yönetici Asistanı olarak iş hayatına adım attı. Vatani görevini tamamlamasının ardından, Mali İşlerden Sorumlu İşletme Müdür Yardımcısı ünvanıyla, Adese´nin başta Konya dışı olmak üzere tüm mağaza açılış organizasyonlarında görev aldı. Denetim Uzmanlığı, Proje Grubu Yöneticiliği görevlerinde bulunan Özeskiciler, 2004 yılından bu yana ise Adese Genel Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla sürdürmekteydi.
Vakit


Geri Dön