29 / 03 / 2024

Adese Konya Karatay’da mağaza açtı!

Adese Konya Karatay’da mağaza açtı!

24 Aralık tarihinde Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde mağaza açan Adese, 26 Aralık 2014 Cuma günü de Konya Karatay’da Adliye mağazasını açarak toplam şube sayısını 141’e yükseltti.




Adese, 3 günde açtığı 2 yeni mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ediyor. 24 Aralık’ta Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde mağaza açan Adese, 26 Aralık 2014 Cuma günü de Konya Karatay’da Adliye mağazasını açarak toplam şube sayısını 141’e yükseltti. Adliye mağazasının açılışı; İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Tahir Atila, İcra Kurulu Üyeleri Hasan Özülkü, İsmail Güner, Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, İmaş Makine Genel Müdürü Mustafa Özdemir, Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese yöneticileri ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.


Yeni mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ettiklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Üç gün önce Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde açtığımız mağazamızdan sonra bir açılış da Konya’da gerçekleştirdik. Bu yılın son açılışını 30 Aralık’ta  Ankara  Elvankent şubemizle gerçekleştirerek, toplam mağaza sayımızı 142’ye yükseltmiş olacağız. Adese olarak şube ağımızı 2015’te daha da genişleterek, müşterilerimize gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceği kaliteli ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmayı sürdüreceğiz. Adliye mağazamız tüm müşterilerimize, Konya’ya ve Adese’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

900 metrekare ticari alanda 4 kasa ve 18 personeliyle müşterilerine hizmet veren Adiye mağazasında, Tüm Adese’lerde geçerli olan kampanyalara ek olarak açılışa özel indirimler de sunuluyor. Adese Adliye mağazası; gıdadan temizliğe, kozmetikten oyuncağa ve zücaciyeden ev tekstiline kadar 10 bin farklı ürünüyle 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak.


Konya Hakimiyet




Geri Dön