20 / 04 / 2024

Adil Çelik: 2016'da 34 otel yatırımı başlayacak!

Adil Çelik: 2016'da 34 otel yatırımı başlayacak!

Belediye Başkanı Çelik, 2016 yılının ilk aylarında ilçede 34 otel yatırımının başlayacağını söyledi. Çelik, "Gazipaşa'da oteller yükselecek, iş sıkıntısı olmayacak" dedi



KORU Mahallesi imar planının minimum parsel büyüklüğünün 5 bin metrekare olduğunu söyleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik. "Emsallerle ilgili Antalya Büyi'ıkşehir Belediye Meclisinin aldığı karar. Çevre Şehircilik II Müdürlüği'ı'nde onaylandı. Karar yazılmış ve Tabiat Farklar Koruma Müdürlüğüne gidiyor. Orada da önümüzdeki ay çıkacak. Allah'ın izniyle 2015 bitmeden veya 2016'nın ilk aylannda biz 3-4 otel yatınmını Gazipaşa'da başlatacağız, son noktalara geldik. Gazipaşa'da oteller yükselecek, iş sıkıntısı olmayacak. Bizde oteller yapılıncaya kadar Koru Sahilini, iskele sahilini ve Hacımusa Çayını bitireceğiz. 

Gazipaşa'nın önü açık" dedi. 


OKULLARA BAKIM YAPTIK

Başkan Çelik şöyle devam etti: "Geçtiğimiz 15 aya bakarsak daha önce hiç bakım yapılmayan okul. 

mezarlık ve camilere biz bakım yapıyoruz. 7-8 mezarlığımızın parkelerini döşedik. Iş gücü konusunda Bııyükşehir Hizmet Birimi bize sadece eleman anlamında ufak tefek destekte bulundu. Şunu herkes bilsin, burada mezarlıklara, camilere döşenen tüm parkeleri Gazipaşa Belediyesi verdi. Tüm mezarlıklara tente, gölgelikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Tüm okulların bakımını biz yaptık. Okullar yeni eğitim öğretim yılına kadar yetişecek." 



Gazipaşa Sahil Gazetesi 


Geri Dön