19 / 03 / 2024

Adil Üstündağ konut projesi için arsa bakıyor

Adil Üstündağ konut projesi için arsa bakıyor

Ünlü otelci Adil Üstündağ, arsa dahil maliyetin ucuzladığını belirterek "İnşaatta yatırımın tam zamanı. Başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'nde konuta girmek için arsa bakıyorum" dedi...



Gren Park Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, kendi otellerini yaparak inşaatta uzmanlaştıklarını ve başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'nde konut sektörüne girmek istediklerini söyledi. Üstündağ "Şu anda yatırımın tam zamanı. Çünkü arsa maliyetleri, malzeme maliyetleri çok ucuzladı. O nedenle İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova gibi bölgelerde konuta uygun arsa bakıyorum. Bulursak fırsatları değerlendireceğiz" dedi.

Yeşilyurt Turizm ve İnşaat firmasıyla Gren Park Otellerinin inşaatını ve işletmesini yapan Üstündağ, "Ben asıl işim otomotiv ampülü üretmek olduğu için Türkiye'nin her yerini defalarca gezdim. Çok iyi biliyorum Türkiye'yi. 1994 yılında girdiğimiz turizmdeki başarımızı da buna bağlıyorum" dedi. Merter'deki otelin ardından, "başarısız olur" şeklindeki önyargılara rağmen Anadolu yakasının ilk beş yıldızlı otelini açtıklarını hatırlatan Üstündağ "Ben ülkemi iyi tanıdığım için bu riskli kararları verdim ve başarılı oldum. Pendik'teki otelimiz de bu yıl hizmete girecek" dedi.

KRİZ PSİKOLOJİK

Türkiye'de de etkileri hissedilen krizin kısmen psikolojik olduğuna değinen Üstündağ, "Konutta da turizmdeki gibi iddialı olacağız" diye konuştu.
 
Bugün

Geri Dön