24 / 04 / 2024

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.



Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev büyüklükleri 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede nakitte veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan  Adım İstanbul  Konutları İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Proje 35 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Dairelerin 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği Başakşehir Adım İstanbul'da yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


615 daire ve 120 ticari üniteden meydana gelen Adım İstanbul Residence'de firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projenin 2018 yılının Ocak ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede oyunma odaları, çocuk oyun alanları, hamam, dinlenme terasları, oyun havuzları, fitness center ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Adım İstanbul Residence nerede?

Adres: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön