19 / 04 / 2024

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları!

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projenin 2018 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor.



Başakşehir  Adım İstanbul  Residence'de peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları konutların konum ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje 35 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Adım İstanbul Rezidans'ta konutların alanları 60 - 300 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede daire teslimlerinin Ocak 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Başakşehir Adım İstanbul Evleri fitness center, hamam, dinlenme terasları, su oyun havuzları, kapalı yüzme havuzu, soyunma odaları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip. 


Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. Toplamda 615 konut ve 120 ticari ünitenin yer aldığı proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


Adım İstanbul adres bilgileri: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön