20 / 04 / 2024

Adım İstanbul konut fiyat listesi!

Adım İstanbul konut fiyat listesi!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul konut fiyat listesi metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.



Adım İstanbul konut fiyat listesi kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 615 konut ve 120 ticari birimden meydana gelen proje Başakşehir'de inşa ediliyor. 


İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan  Adım İstanbul  Başakşehir'de dairelerin alanları 60 - 300 metrekare olarak tasarlandı. Proje 35 bin 75 metrekarelik arsa alanına sahip.


Kayaşehir Adım İstanbul'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Yüzde 50 peşinatta, kalan bedeli 24 ay vade farksız taksitlendirildiği Adım İstanbul Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. 


Başakşehir Adım İstanbul Evleri çocuk oyun alanları, hamam, soyunma odaları, fitness center, su oyun havuzları ve kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları gibi sosyal olanaklara sahip. 

 

Adım İstanbul konut fiyat listesi!

Adım İstanbul Residence'de fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Adım İstanbul ulaşım bilgileri: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul 

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön