19 / 04 / 2024

Adım İstanbul ne zaman teslim?

Adım İstanbul ne zaman teslim?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde yükselecek. Toplam 573 daireden oluşacak projede satışlar Eylül ayında başlayacak. Peki Adım İstanbul ne zaman teslim?



Adım İstanbul Konutları İntaya, EYG ve İntes ortaklığında inşa edilecek. Projede 573 adet daire ve 34 adet dükkan yer alacak.


Kayaşehir  Adım İstanbul  7 bloktan meydana geliyor. Projede yürüyüş yolları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Adım İstanbul İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde 891 ada 1 nolu parsel ve 892 ada, 1 nolu parselde hayata geçirilecek.


Adım İstanbul projesinin  6 kilometre kuzeybatısında Hacımaşlı, 9 kilometre kuzeybatısında Sazlıbosna, 8 kilometre kuzeydoğusunda Yayla ve 9 kilometre güneydoğusunda Cebeci, 1,5 kilometre batısında Şamlar, 9 kilometre güneybatısında Deliklikaya yer alıyor. 


Adım İstanbul ne zaman teslim?

Satışların bu yıl Eylül ayında başlaması öngörülen Adım İstanbul Başakşehir'de teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 


Adım İstanbul iletişim

Tel: 0212 924 16 16 

Web: www.evvelistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön