23 / 04 / 2024

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.



Projenin bir an önce bitirilerek Adıyamanlı vatandaşların hizmetine sunulması için çok yoğun bir efor sarf eden Vali Mahmut Demirtaş,  Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Beşpınar projesi kapsamında piknik alanlarındaki yürüyüş yollarında yapılan kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Uygulama alanı bakımında Beşpınar Projesinin Adıyaman’ın vizyon projesi olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Proje içerisinde yer alan yürüyüş yollarını kilitli parke taşıyla döşüyoruz. Alanın tamamında toplam 25 bin m2 kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Beşpınar Vadisinin 4. etap çalışmalarında ise proje aşaması tamamlanmış olup, ihale çalışmaları devam etmektedir. 4. etap çalışmaları için 4 milyon kaynak tahsis edilmiştir. Bu kentin hayat damarı gibi gördüğümüz bu projenin bir an önce bitirilip hizmete sunulması için gece gündüz demeden olağan üstü çaba sarf ediyoruz. Her türlü sosyal donatıya sahip bu proje tamamlandığında Adıyamanlı vatandaşlarımız aileleriyle birlikte  yeşil alanların içerisinde hem piknik yapabilecek hem de kentin boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşma imkânı bulacaktır”dedi.



Adıyaman Haber


Geri Dön