26 / 04 / 2024

Adıyaman Esentepe TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

Adıyaman Esentepe TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından yaptırılan 30 adet 120 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler ile 130 adet 80 metrekare 2+1 konutlar, kura çekimiyle sahiplerini buldu. Konutlardaki hangi dairenin kime ait olduğu kurayla belirlendi.




TOKİ tarafından yaptırılan 30 adet 120 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler ile 130 adet 80 metrekare 2+1 konutlar, kura çekimiyle sahiplerini buldu.  TOKİ  yetkilileri Özgür Murat Demir, Birşah İşler ve Oğuz Uslu'nun katılımıyla noter huzurunda kura çekimi yapıldı. İlk kurayı Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner çekti. 

Konutlardaki hangi dairenin kime ait olduğu kurayla belirlendi. 

Kura çekiminin açılışında konuşan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, uzun bir süre Basın Sitesi yapılması için uğraş içerisinde olduklarını ve birçok zorlukla karşılaştıklarını belirtti. 

Zeki Dişkaya, gecikmeden dolayı mağduriyet yaşandığını ve buna çok üzüldüklerini ifade ederek, "360 adet konut yapılması için yola çıktık fakat engellemelerle bu sayı 160'a düştü. Engellemelerde bulunanları Allah İslah etsin. Bu konutların hazır vaziyete getirilmesinde katkısı olanlardan Allah razı olsun" dedi


Adıyaman Günebakış Gazetesi




Geri Dön