23 / 04 / 2024

Adıyaman Hizmet İçi Eğitim Merkezi'nin inşaat ihalesi ne zaman?

Adıyaman Hizmet İçi Eğitim Merkezi'nin inşaat ihalesi ne zaman?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Merkezi İnşaat yapım ihalesinin 24 Mart 2016’da yapılacağını bildirdi. Hizmet içi eğitim merkezinin maliyetinin 33 Milyon TL olacağını ifade edildi.



Aydın, yaptığı yazılı açıklamada Adıyaman’ın her alanda bir marka değer olması için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “ Bu nedenle, yapılan ve yapılacak olan tüm yatırımları titizlikle takip etmeye de devam etmekteyiz. Özellikle, eğitim noktasında bu çabamız olanca hızıyla sürerken, ihtiyacımız olan ve örnek teşkil edecek bir yatırımla Adıyamanımızda çok önemli bir projeye daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz.


Daha önceden belirttiğimiz üzere hemşehrilerimizin bir büyük beklentisini karşılama noktasında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2015 yılı devlet yatırım programına aldığı Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nin Adıyamanımız’da kurulması kararlaştırılmış bulunmaktadır.”dedi.


Hizmet içi eğitim merkezinin maliyetinin 33 Milyon TL olacağını ifade eden Aydın, “ 24 Derslik, halkımızın Öğretmenevi ihtiyacını da karşılayacak olan 220 kişilik büyük bir Uygulama Oteli, sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle Türkiye’de örnek teşkil edecek bir Hizmetiçi Eğitim Merkezi’nin hem sosyal hem de kültürel anlamda ilimizin çehresini değiştireceği kaçınılmazdır. Bu manada; bu önemli eserin Adıyamanımıza kazandırılmasında çalışmalara süratle devam edilmekte olup en son gelinen nokta da; planı, projesi tamamlanmış, kaynağı da hazır olan Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nin inşaat yapım ihalesinin 24 Mart 2016 tarihinde yapılmasına karar verilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Merkezi’nin 24 Mart 2016 da yapılacak olan inşaat ihalesinin Adıyamanımıza ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diler, bizden desteklerini esirgemeden Adıyaman’a hizmet için hemşerilerimizin yanında olan başta, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı, milletvekillerimiz, Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.” Şeklinde konuştu.


Adıyaman Haber


Geri Dön