29 / 03 / 2024

Adıyaman Otogarı'nda kiralamalar başladı!

Adıyaman Otogarı'nda kiralamalar başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için çalışan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya vermeye hazırlanıyor.



Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için kolları sıvayan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya vermeye hazırlanıyor.


Adıyaman Belediyesi tarafından Kahta yolu üzerinde yapımı tamamlanan yeni otogarın hizmet noktaları ihaleyle kiraya verilecek. Konu ile ilgili Kamu İhale Kurumunun ildeki bazı basın organları aracılığıyla yayımlattığı ihale yoluyla ilgililere duyurulan iş ile toplamda 157 hizmet noktasının kiraya verileceği bildirildi.


8 Eylül 2015 tarihinde Adıyaman Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşmesi planlanan ihale ile ilgili bilgi veren yetkililer, “Mülkiyeti belediyemize ait olan Siteler Mahallesi Kahta yolu üzerinde bulunan ve mevcut haliyle kiraya verilecek olan Adıyaman otogarımız içerisindeki işletmelerin kira ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 54. ve müteakip maddeleri gereği açık arttırma teklif ihale usulü ile bir yıllığına kiraya verilmesi işi ihalesi yapılacaktır. Şartname ve ekleri belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğinden temin edilebilir veya görülebilir. İhale, belediyemiz Encümen Salonunda 8 Eylül 2015 Salı günü saat 15.00’da encümen huzurunda yapılacağından ilgililerin en geç 8 Eylül 2015 Salı günü saat 13.30’a kadar belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğine müracaat etmeleri gerekmektedir” denildi.


Yetkililer ayrıca, otogar içerisinde bulunan iş yerlerinin kiralama işinin tek bir elden yapılacağını da sözlerine ekleyerek, iş yerlerinin ayrı ayrı kiralama işinin ise ihaleyi alan firma ya da kişi tarafından yapılabileceğini bildirdi.



Hürriyet Yerel




Geri Dön